Aktuell konferanse om mat- og drikketrender

I en tid hvor matindustrien stadig utvikler seg, er det avgjørende å holde seg oppdatert på de nyeste trendene innen mat og drikke, samt å forstå fremtidens forbrukere og deres forventede atferd. Å følge med på disse trendene er ikke bare viktig for innovasjon og vekst, men også for å imøtekomme de skiftende kravene fra forbrukerne, som blir stadig mer bevisste på helse, bærekraft og teknologiens innflytelse på forbrukerpreferanser.

Pej gruppen har i mer enn 25 år avholdt konferanser om disse temaene i Norge, og i år finner den igjen sted på Dansens Hus i Oslo den 24. september 2024. Arrangementet samler ledende eksperter og beslutningstakere fra matindustrien for å utforske de nyeste trendene og innovasjonene innen mat og drikke.

Fremtidens mattrender

Louise Byg Kongsholm, trendredaktør hos pej gruppen, vil presentere de nyeste tidsåndsanalysene og forbrukertrendene som former markedet, mens ernæringseksperten Umahro Cadogan vil gi innsikt i fremtidens mattrender med fokus på helse og velvære. Thomas Aadal fra Nørgård Mikkelsen vil belyse hvordan kunstig intelligens påvirker matmerker og deres markedsføring.

Bærekraftig matemballasje 

Elisabet V. Sandnes fra Faerch vil dele kunnskap om sirkulær og bærekraftig matemballasje, en viktig faktor i en tid med økt fokus på miljøansvar. Lars Aaen Thøgersen fra GrowGrounds vil presentere innovative løsninger på utfordringene i kaffeindustrien gjennom skogbruk, en praksis som fremmer bærekraft og biologisk mangfold. Aviaja Riemann-Andersen vil forklare hvordan oppsirkulering kan revolusjonere matsystemet ved å omdanne avfall til verdifulle ressurser.

Til slutt vil Filip August Bendi, meritert kokk og bl.a. sølvmedaljevinner i Bocuse d´Or, dele sine erfaringer og tanker om kommende mattrender slik han ser det.

Ønsker du vite mer om konferansen eller bestille billetter, får du mer informasjon om dette på Pej gruppens nettside.

ANNONSE