Bli med på Matsymposium 2023!

19. juni avholdes Matsymposium på Vippa i Oslo. Dette er det første av sitt slag og arrangeres av Matprisen.

Arrangementet springer ut fra et ønske om en offentlig samtale om mat, miljø og vår fremtid som ikke er låst inne i smale sektordiskurser eller arrangert fordi arrangører har et bestemt budskap som skal hamres gjennom. Målet er å bidra til en tverrfaglig, reflektert og inkluderende samtale og diskusjon. Med det som utgangspunkt inviterer Matprisen til en hel dag med foredrag, prat i panel, improviserte publikumsaktiviteter, kunstutstilling, og matfaglige samtaler mellom ledende forskere, praktikere, kunstnere, designere, kokker, filosofer, psykologer, studenter og andre interesserte. Matprisen er en årlig prisutdeling som løfter fram og hedrer bønder, kokker og mennesker som bryr seg om bærekraftige måltider.

Spennende program

Arrangementet finner sted mandag 19. juni og er åpent for alle interesserte. Med Matsymposium 2023 tar arrangøren utgangspunkt i det som knytter oss sammen – maten. Maten som produseres gjennom et samspill mellom natur, kultur og mennesker. Mellom lokale og universelle steder.

Symposiet byr på et bredt og innholdsrikt program. Arrangementet er gratis, men du må bestille billett. Det kan gjøres på matprisen.no.

–––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.

ANNONSE