Rekordstort antall utstillere på onsdagens messe i Sarpsborg

+
Et rekordstort antall leverandører og samarbeidspartnere stiller opp på ASKO ØST sin lokalmesse i Sarpsborg. Ta turen du også!

ASKO ØST inviterer til lokalmesse onsdag 5. februar. Messen finner sted på Quality Hotel Sarpsborg. Dørene åpner klokken 10.

ASKO ØST arrangerte i fjor lokalmesser både i Fredrikstad og Langesund. Arrangementene ble en stor suksess som fikk meget gode tilbakemeldinger fra kundene. Nå har du muligheten til å treffe et rekordstort antall av ASKOs leverandører i Sarpsborg.

Se video fra høstmessen i Langesund: – En helt fantastisk dag

Mye å velge mellom

Denne gang er det hele 93 leverandører som presenterer sine produkter. 22 av disse er vin- og brennevinsleverandører. Disse er samlet i en egen avdeling på messen, og denne er åpen for kunder med skjenkebevilling. Vin- og brennevinsavdelingen åpner dørene noe senere enn messen for øvrig. Her åpner dørene klokken 12.

Det har aldri vært så mange leverandører til stede på en lokalmesse. Det betyr at bredden av produkter og nyheter er større enn noen gang. Derfor er det mange gode grunner til å ta turen til Sarpsborg denne dagen. Her vil det være mye interessant for de fleste. Kanskje kan noen av nyhetene som presenteres, være noe for akkurat din meny?

Mange besøkende

ASKO ØST har fått veldig mange fine tilbakemeldinger på lokalmessene som har vært avholdt. Kundene oppfatter dette som gode arenaer for å treffe og snakke både med leverandører og andre bransjefolk.

Forhåndsinteressen for å besøke messen er større enn noen gang. Over 500 har allerede sagt at de skal besøke messen på onsdag. Har du anledning til å ta en tur, er du hjertelig velkommen!

Her finner du Facebook-arrangementet til vårmessen i Sarpsborg.

ANNONSE