30 år med skalldyrfestival i Mandal

I dag åpner den tradisjonsrike skalldyrfestivalen i Mandal. I perioden 9. – 12. august vil hele sentrum av byen være et stort festivalområde der skalldyrene feires. Arrangøren lover et yrende liv og sydlandsk stemning fire dager til ende.

Skalldyrfestivalen blir alltid arrangert den andre helgen i august, og det er forventet at nærmere 60 000 besøkende vil komme innom festivalen i løpet av de fire dagene.

Variert program

Bryggegata i Mandal vil blant annet bli fylt med restauranttelt, underholdning, tivoli, matmarked, utstillere, streetfood, salgsboder, kokkeskole for barn, VM i rekepilling, gatemusikanter og konserter med kjente artister, i tillegg til shoppingtilbud i byens nattåpne butikker.

Besøkende vil få tilbud om mengder av smakfulle retter fra havet, kombinert med det beste av lokale råvarer samt innslag av eksotiske smaker med innflytelse fra verden over. 

Det fullstendige programmet finner du på Skalldyrfestivalen.no

ANNONSE