Burgerfest på Aye Aye Club

Tidligere i sommer inviterte Nortura PROFF til en presentasjon av aktuelle nylanseringer. Her stod naturlig nok DudeFood på menyen! En viktig del av dette er burgere, og nå har du fantastiske muligheter til å lage din egen vri på dette populære menyinnslaget. Ferske deiger med ulike smaker og egenskaper, gjør det mulig å tilberede din helt spesielle burgervariant. Med Gildes ferske deiger til hamburgere, har du en unik mulighet til å finne frem til en hamburgervariant som passer ditt sted og dine kunder.

Aye Aye Club var en utmerket ramme for denne presentasjonen. Med stor takhøyde, god musikk og ikke minst kokker som setter sin ære i å servere burgere som smaker, var stedet midt i blinken for en nærmere presentasjon av de smaker og muligheter gode råvarer gir for fine kulinariske opplevelser. Stedet drives for øvrig av Mona Halvorsen som er involvert i flere spennende steder på Oslos utearena. Hun er en burgerkjenner av rang! Det får du en fornemmelse av om du stikker innom og ser nærmere på stedets meny.

Matglede og bærekraft

I en kort gjennomgang av status i forhold til hvilke trender som gjelder og hvordan dette påvirker salget til storhusholdning, presenterte markedssjef Hilde Klerck-Nilssen i Nortura PROFF noen salgstall for konseptet «Stykkevis & Delt». Dette konseptet er presentert tidligere i SMAK, og går i korthet ut på å ta i bruk «glemte» stykkningsdeler. Frem til mai i år er det solgt 70 tonn av produkter som inngår i dette. Det er en vekst på 112 % i forhold til samme tidsrom i fjor. Dette viser at konseptet er en suksess i proff-markedet, og det viser også at stadig flere får øynene opp for å bruke de muligheter og de kvaliteter som ligger i disse «nye» stykningsdelene. Enkelt sagt kan vi si at det er en applaudering av matglede og bærekraft i kombinasjon. For sluttbruker betyr det samtidig at nye smakopplevelser blir tilgjengelig. Oksehaler, kjaker og andre «glemte» deler av dyret er rike på smak og gir god kjøkkenøkonomi.

I forlengelsen av dette har Gilde og Nortura Proff eksperimentert med å bruke ulike stykningsdeler som basis for deiger til burger. Resultatet er kjempespennende!

Smak og rask tilberedning

Den gode burgeren har på mange måter fått en renessanse. Dette delvis som et resultat av at stadig flere kokker synes det er morsomt å trekke frem og gjøre noe spesielt ut av denne menytraveren. Samtidig er sluttbruker blitt mer kvalitetsbevisst. Man vet hva man vil ha, og er opptatt av at det skal være god kvalitet på råvarene. Videre bidrar en del av de overordnede mattrendene til burgerens fornyede popularitet. Helsetrenden som har vært sterk i et decennium, ser ut til å avta noe til fordel for den gode smaksopplevelsen. Vi er mer opptatt av mat som er god både for kropp & sjel!

En saftig opplevelse

En burger skal være saftig. Det kan selvfølgelig diskuteres hvor saftig, men de fleste kan være enig i at det trengs noe fett for å få smak og konsistens på en burger. Nå kan du altså bestemme dette selv gjennom deigene du velger til din hamburger. Du kan velge mellom kvernet rundstek, kvernet brisket fra Innherred og kvernet short ribs. I tillegg leveres kvernet kjøttfett som tilfører smak og er en naturlig tilsetning til hamburgere. Og selvfølgelig får du en ferdig burgerblanding om du ønsker! Den inneholder 25 % flatbiff og 75 % short ribs. Med den får du et utmerket utgangspunkt for å gi dine gjester en hyggelig burgeropplevelse.

Burger & øl

For øvrig er en burger noe som passer godt sammen med et annet trend-produkt, nemlig øl. Nå er det en veldig stor interesse for nye øltyper, noe du vil se om du studerer utvalget av denne varegruppen hos ASKO. I denne utgaven av SMAK kan du for øvrig lese mer om mulighetene for å få brygget eget øl hos Aass. Men husk at du ikke trenger øl for å nyte en god burger! Den står støtt på egne ben. Test de nye burgerdeigene fra Gilde/Nortura. Kanskje får du en ny bestselger på menyen?

Aye Aye Club var en utmerket ramme for denne presentasjonen. Med stor takhøyde, god musikk og ikke minst kokker som setter sin ære i å servere burgere som smaker, var stedet midt i blinken for en nærmere presentasjon av de smaker og muligheter gode råvarer gir for fine kulinariske opplevelser. Stedet drives for øvrig av Mona Halvorsen som er involvert i flere spennende steder på Oslos utearena. Hun er en burgerkjenner av rang! Det får du en fornemmelse av om du stikker innom og ser nærmere på stedets meny.

Matglede og bærekraft

I en kort gjennomgang av status i forhold til hvilke trender som gjelder og hvordan dette påvirker salget til storhusholdning, presenterte markedssjef Hilde Klerck-Nilssen i Nortura PROFF noen salgstall for konseptet «Stykkevis & Delt». Dette konseptet er presentert tidligere i SMAK, og går i korthet ut på å ta i bruk «glemte» stykkningsdeler. Frem til mai i år er det solgt 70 tonn av produkter som inngår i dette. Det er en vekst på 112 % i forhold til samme tidsrom i fjor. Dette viser at konseptet er en suksess i proff-markedet, og det viser også at stadig flere får øynene opp for å bruke de muligheter og de kvaliteter som ligger i disse «nye» stykningsdelene. Enkelt sagt kan vi si at det er en applaudering av matglede og bærekraft i kombinasjon. For sluttbruker betyr det samtidig at nye smakopplevelser blir tilgjengelig. Oksehaler, kjaker og andre «glemte» deler av dyret er rike på smak og gir god kjøkkenøkonomi.

I forlengelsen av dette har Gilde og Nortura Proff eksperimentert med å bruke ulike stykningsdeler som basis for deiger til burger. Resultatet er kjempespennende!

Smak og rask tilberedning

Den gode burgeren har på mange måter fått en renessanse. Dette delvis som et resultat av at stadig flere kokker synes det er morsomt å trekke frem og gjøre noe spesielt ut av denne menytraveren. Samtidig er sluttbruker blitt mer kvalitetsbevisst. Man vet hva man vil ha, og er opptatt av at det skal være god kvalitet på råvarene. Videre bidrar en del av de overordnede mattrendene til burgerens fornyede popularitet. Helsetrenden som har vært sterk i et decennium, ser ut til å avta noe til fordel for den gode smaksopplevelsen. Vi er mer opptatt av mat som er god både for kropp & sjel!

En saftig opplevelse

En burger skal være saftig. Det kan selvfølgelig diskuteres hvor saftig, men de fleste kan være enig i at det trengs noe fett for å få smak og konsistens på en burger. Nå kan du altså bestemme dette selv gjennom deigene du velger til din hamburger. Du kan velge mellom kvernet rundstek, kvernet brisket fra Innherred og kvernet short ribs. I tillegg leveres kvernet kjøttfett som tilfører smak og er en naturlig tilsetning til hamburgere. Og selvfølgelig får du en ferdig burgerblanding om du ønsker! Den inneholder 25 % flatbiff og 75 % short ribs. Med den får du et utmerket utgangspunkt for å gi dine gjester en hyggelig burgeropplevelse.

Burger & øl

For øvrig er en burger noe som passer godt sammen med et annet trend-produkt, nemlig øl. Nå er det en veldig stor interesse for nye øltyper, noe du vil se om du studerer utvalget av denne varegruppen hos ASKO. I denne utgaven av SMAK kan du for øvrig lese mer om mulighetene for å få brygget eget øl hos Aass. Men husk at du ikke trenger øl for å nyte en god burger! Den står støtt på egne ben. Test de nye burgerdeigene fra Gilde/Nortura. Kanskje får du en ny bestselger på menyen?

ANNONSE