Suksess med matsvinn-vafler under verdenscupen
Lillehammer viste seg fra sin beste side da verdenscuphelgen gikk av stabelen 21.–23. november. I solskinn og god stemning fikk publikum ikke bare oppleve idrett i verdensklasse – de fikk også smake på en av Norges mest populære vaffelrører.
Bak disken sto gründeren bak Mer Enn, Ingrid Spord, smilende om kapp med solen. Med seg hadde hun sin allerede etterspurte vaffelrøre – kjent fra store idrettsarrangementer over hele landet. Denne helgen var det World Cup Lillehammer som fikk gleden av å servere den til tusenvis av tilskuere.
Det spesielle med røra? Den inneholder hele 35 prosent gulrøtter – gulrøtter som ellers ville blitt sortert bort på grunn av form og fasong, men som hos Mer Enn blir forvandlet til smakfulle og bærekraftige produkter. Røra er enkel å steke, setter seg ikke fast i jernet og kan også brukes som svelerøre.
– Tilbakemeldingene var helt fantastiske! Folk sa at vaflene var mye bedre enn det de pleier å få, og at de mettet på en helt annen måte, forteller Spord. – Dette vil vi absolutt gjøre igjen.
ASKO-initiativ
Initiativet kom i stand gjennom ASKO Hedmark, som koblet Mer Enn med verdenscuparrangementet.
– Takk til Torill for at du satte meg i kontakt med Mikko Kokslien og World Cup Lillehammer. Dette var en skikkelig god match for både firmaet mitt og arrangementet, sier Spord.
ASKO Hedmark er stolte av resultatet
– Det er utrolig gøy som markedskonsulent å bruke muligheter for og så koble ASKO-kunder og ASKO-leverandører. Slike samarbeid styrker hele kjeden. Dette er rett og slett vinn–vinn, og det varmer mitt ASKO-hjerte, svarer Torill Kolbjørnsen i ASKO Hedmark.
Med suksessen på Lillehammer friskt i minne ligger alt til rette for at enda flere publikummere rundt om i landet får smake på de bærekraftige vaflene i tiden fremover.