ASKO ØST årets selskap og Mathias Grube årets konsulent

På Kick Off for ASKO Servering ble ASKO ØST kåret til Årets selskap i 2023.

Årlig kåres det ASKO-selskapet som har utmerket seg best på områder som kundeservice og kundeinnsikt. Dette omfatter blant annet faglig utvikling i eget markedsapparat, måloppnåelse og endringsvilje for å oppnå gode resultater. I juryens begrunnelse for tildeling av prisen heter det blant annet at selskapet leverer stabilt og godt, og har i 2023 ofte vært i toppen på ulike resultatområder. 

Høy kundetilfredshet

Stabil drift og det å levere som avtalt har vært et sterkt fokus det siste året. Dette er merkbart gjennom mer fornøyde kunder, og gjenspeiles i selskapets resultater på en nylig gjennomført kundetilfredshetsundersøkelse. Her gjorde ASKO ØST et hopp med 20 indekspoeng i bedret kundeopplevelse, en meget imponerende prestasjon! Dette er også positivt for andre ASKO-selskaper, fordi mange kunder har avdelinger flere steder i landet eller relasjoner til serveringssteder i andre regioner.

Ved siden av å ha en god og stabil drift, har ASKO ØST også lagt stor vekt på å skape verdi for kundene sine gjennom verdisalg og utviklingsmøter, noe stadig flere kunder ser betydningen av.

Årets konsulent

Prisen Årets konsulent deles også ut på dette arrangementet, og denne gang ble det Mathias Grube fra ASKO ROGALAND som fikk prisen. Les mer om Mathias i vår kaffeprat med ham!

Vi gratulerer Mathias og ASKO ØST med velfortjent heder!

ANNONSE