Praktiske porsjonsdesserter fra Kristiania Gourmet

Porsjonsdessertene fra Kristiania Gourmet er høykvalitetsdesserter med lekkert utseende og flott finish. Dessertene er klare for servering, og behøver kun å tines. Dette er svært tidsbesparende, i tillegg til at det reduserer matsvinn

– Vi er leverandør av premiumprodukter til serveringsmarkedet i Norge, forteller Gunnar Bergsten, markedssjef i Kristiania Gourmet, til SMAKmagasinet. – I 2018 ble vi også nominert til årets leverandør i ASKO Servering. Det er vi stolte over!

Fordelene ved å velge porsjonsdesserter

Porsjonsdesserter er praktisk i en rekke sammenhenger.
– I mange tilfeller trenger man høykvalitetsdesserter, for eksempel på serveringssteder med fine dining, sier Bergsten. – Her stilles det høye krav til både smak og utseende. Dessertene våre smaker godt, ser bra ut og har høy finish.

En annen bonus ved å gå til innkjøp av porsjonsdesserter, er at man unngår matsvinn. Porsjonsdessertene blir levert frosne, og kan oppbevares i frysen i opptil ett år. Dessertene kan også tines og oppbevares på kjølen, hvor de holder seg i flere dager. Man kan tine nøyaktig det antallet desserter man behøver, og slipper dermed å ha desserter til overs. I tillegg er det praktisk å alltid ha dessert stående i frysen.

Kristiania Gourmet valgte å begynne produksjonen med porsjonsdesserter fordi de så at det var et marked for det.
– Det er svært arbeidskrevende å produsere høykvalitetsdesserter, forteller Bergsten. – Det tar mye tid, og det er mange råvarer som må kjøpes inn. Kanskje skal man servere dessert til mange hundre mennesker. Da er det praktisk å kunne ta frem kvalitetsdesserter fra fryseren.

Forutsigbarhet

I tillegg gjør porsjonsdessertene at serveringsstedene får en jevn, forutsigbar og god kvalitet på produktene som blir servert.
– Du kan være trygg på at alle produktene har samme høye kvalitet og gode smak.

Kristiania Gourmet selger i dag flere ulike porsjonsdesserter i sortimentet til ASKO. Planen er å optimalisere sortimentet fremover, etter tilbakemelding fra kundene.
– Vi ønsker selvfølgelig å tilby de riktige produktene. Vår målsetting er å bli best på bakverk, og å bli en leverandør som serveringssteder ønsker å samarbeide med, avslutter Gunnar Bergsten.

ANNONSE