Hold deg oppdatert om koronarelaterte spørsmål

Bedrifter innen reiseliv og servering vil ha god nytte av informasjonen om korona-aktuelle tiltak som NHO Reiseliv har samlet på sine nettsider. Arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen får mange spørsmål om hvilke regler som gjelder, og om hva restauranter, overnattingssteder og andre reiselivsbedrifter kan gjøre for å holde hjulene i gang innenfor dagens retningslinjer.

På nettsidene deres finner du oppdaterte bransjeveiledere for smittevern, informasjon og råd fra advokater, situasjonsanalyse av hvordan reiselivet preges av koronaviruset, artikler med siste nytt, og en oversikt over krisetiltakene som er tilgjengelige.

NHO Reiselivs side om koronaviruset finner du her 

Advokathjelp innen arbeidsrett

Advokatene i NHO Reiseliv svarer på spørsmål om bl.a. permittering, sykepenger, karantene, arbeidstid og annet relatert til koronaviruset. Advokater med ekspertkompetanse innen arbeidsrett i reiselivsbransjen svarer på ofte stilte spørsmål om bl.a. avbestillinger, kontrakter og erstatningsansvar.

Bransjeveiledere for smittevern

Vi har tidligere skrevet om bransjenormene for håndtering av smitteverntiltak, utviklet av NHO Reiseliv i tett samarbeid med myndighetene. Veilederne er bransjespesifikke og blir oppdatert fortløpende. Følger du veilederen som er aktuell for deg, kan du være sikker på at din bedrift følger alle lovpålagte retningslinjer.

Følgende veiledere er tilgjengelige:

Her finner du en samleoversikt over smittevernregler for reiselivsbedrifter.

Gratis materiell

Bedriften din kan trygge gjestene og de ansatte ved å vise at den følger bransjerådene, og NHO Reiseliv har utviklet plakater som du kan bruke. Plakatene er laget slik at du kan skrive dem ut på egen printer. Det er også laget tilsvarende innhold til bruk på sosiale medier. 

ANNONSE