– Viktig med kundetilpassede løsninger

+
– Jeg tror potensialet for blant annet dessertvin er stort, sier Henrik Gjerding.

– Målet er å finne frem til et utvalg produkter som passer det enkelte serveringssted. Videre er vi opptatt av å legge til rette for gode driftsløsninger som gir resultater for kundene, sier Henrik Gjerding, nyansatt fagansvarlig for vin og brennevin hos ASKO ØST.

Mange vil kjenne Henrik fra hans tid i Haugen-Gruppen. Der var han en kunnskapsrik og dyktig person med solid faglig tyngde. Som Brand Manager i selskapet hadde han tett kontakt med vinprodusentene i Haugen-Gruppens portefølje, og han var også ansvarlig for messeaktivitetene på vinsiden.

Omfattende CV

Henrik har en meget omfattende CV, som etter læretid på Continental bl.a. omfatter praksis i Østerrike og Frankrike foruten fartstid ved en rekke kjente norske serveringsbedrifter. Parallelt med praksis, har han også fått tid til å videreutdanne seg etter han tok fagbrev i både kokk og servitørfaget. Etter den tid er det blitt videregående, BI, påbygging på BI og ikke minst sommerliér-utdannelse.

– Min oppgave i ASKO ØST er å jobbe med restauranter i Oslo-området for å bidra til vekst og økt omsetning for våre kunder. Det innebærer bl.a. opplæring av servitører i mersalg, og å bistå mine kolleger med fagkompetanse knyttet til vin og brennevin, forteller Henrik.

Sesongprodukter

– Jeg tror mange spisesteder kan selge inn ulike sesongprodukter i større grad. Videre tror jeg potensialet for å satse på vinpakker sammen med menyen er stort. Det samme gjelder for dessertvin. Mulighetene er mange! ASKO har en stor bredde i sortimentet som gjør det mulig å finne de riktige produktene for det enkelte sted, fremhever Henrik.

– Vi ønsker å bli en god samarbeidspartner, og bistår gjerne med å finne løsninger som bidrar til spennende og selgende vin- og drikkemenyer som passer til det konseptet man har.

– Ta gjerne kontakt om du vil diskutere hvordan vi sammen kan bidra til å øke omsetningen av ulike typer drikkevarer på ditt sted, sier Henrik Gjerding.

ANNONSE