Prisbelønnet produkt inn i ASKO-sortimentet

Har du smakt tørkede og sprø epleskiver trukket med rosa sjokolade? Ikke det? Da kan du prøve Eplegull Ruby Sjokolade fra CarePacks AS. Epleskivene som benyttes til dette er langtidstørket, noe som gir en sprø og god konsistens. Etter tørkingen får skivene et lag med rosa sjokolade laget av Ruby kakaobønner.

Produktet har fått hederlig omtale i The Great Taste Awards, en prestisjefylt gastronomisk konkurranse som av mange regnes som matindustriens Oscar! Her ble produktet vurdert av et omfattende ekspertpanel på over 500 eksperter med bredt spekter av fagkompetanse. Her deltok blant annet kokker, matkritikere og innkjøpere. 

Juryen karakteriserte produktet blant annet på denne måten: Et helt uvanlig produkt. Aromaen kommer hovedsakelig av ruby-sjokoladen, men en behagelig, syrlig eplesmak kommer gjennom i ganen. Eplene har bevart sin sprøhet, kanskje takket være teppet av sjokolade. Selv om ruby-sjokoladen ikke er fruktig i seg selv, fungerer den godt sammen med de syrlige, lyse Jonathan-eplene som brukes i produksjonen. Juryen skriver videre at dette er et innovativt snackprodukt med helsebonus, og tillegger at dette er et godt laget og salgbart produkt.

Produktet leveres gjennom ASKO av CarePacks AS. Les mer om Eplegull og CarePacks på carepacks.no.

–––––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.

ANNONSE