Messe-suksess for ASKO ØST

Årets lokalmesse i Oslo, nærmere bestemt på Folkets hus, ble en suksess – både for utstillere og for arrangøren ASKO ØST. Over 80 utstillere var på plass og rundt 800 besøkende var innom i løpet av de fem timene messen var åpen.

– Vi er veldig fornøyde med dette arrangementet, og har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger, forteller salgsleder Stig Sørensen. – Det er et stort behov i markedet for arenaer hvor kundene kan treffe leverandørene og få førstehånds informasjon om aktuelle nyheter og trender.

Leverandørene vi snakket med hadde mye godt å si om denne messen.
– Vi treffer mange kunder på kort tid, og ASKO ØST har gjort en god jobb med å få kundene til å sette av tid til dette arrangementet.

Kundene på sin side satte stor pris på denne muligheten til å møte leverandører og få informasjon om nyheter.
– Det har jo vært litt rare tider en stund nå, og vi trenger påfyll som en slik messe gir, mente en av dem vi snakket med.

Flere nyheter

På messen var det flere spennende nyheter. Bl.a. bød Frosta Chips på gode smaksprøver, forøvrig samme dag som produktet ble lansert i serveringsmarkedet.

Hervik Juice kunne by på en helt ny variant i sin populære juiceserie, nemlig Plussjuice. Dette er en frisk, velsmakende drikk med et hint av ingefær og chili kombinert med gulrotjuice, appelsinjuice og litt sitronjuice. Kan nytes akkurat som den er, eller som et friskt innslag i en drink – med eller uten alkohol.

Grilstads Geir Nango bød både på smaksrik svinenakke og på kjake som sous vide. Veldig enkelt å tilberede og utrolig smakfullt! Dette er produkter som kan passe inn på mange menyer.

Hennig Olsen har dette året lansert spennende nyheter i sitt kuleissortiment «The Big Five». Geir Bakos og Fredrik Selvig bød på disse og andre gode bestselgere i kuleissortimentet. Is passer inn på enhver dessertmeny, og nye varianter gir spennende muligheter til mersalg.

Q Meieriene og Kavli ved Tore Jacobsen presenterte sitt nye produkt Klimamelk. I avdelingen for drikke med alkohol, kunne Kristine Lund fra Klokk & Co presentere Fripa og Nada på boks.

Jon Arne Høgset fra Fondberg nødet oss til å smake nyhetene Humlepung rosé & Bøddel fra Aga Sideri – morsomme navn, god smak!

ASKO ØST sin lokalmesse i Oslo var en suksess. Neste lokal messe i regi av ASKO ØST blir arrangert i Langesund 25. oktober. Finn ytterligere informasjon her.

–––––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.

ANNONSE