ASKO ØST: Snart klart for lokalmesser!

20. september arrangerer ASKO ØST lokalmesse i Oslo, og en drøy måned senere, 25. oktober, er det tid for lokalmesse i Langesund. Her samles et bredt utvalg av leverandører som har med seg mange spennende nyheter!

– I Langesund blir det rundt 80 utstillere, forteller salgsleder Geir Brettengen som har hovedansvaret for denne messen. – Vi har fått svært mange gode tilbakemeldinger på de tidligere messene vi har arrangert her, både fra kunder og utstillere. Dette er en god arena for å få nyttig informasjon om nye produkter og konsepter. I tillegg har vi lagt opp til litt faglig påfyll. Det blir bl.a. Barista grunnkurs, Latte Art Basic og kjøkkenrenhold ved Lilleborg. Det blir også et kurs med tittelen «Alkoholfritt – et must eller en mulighet». Vi har med andre ord mye spennende å by på! Meld deg på i dag, oppfordrer Brettengen.

Gin-skaper

– Vi gleder oss til å åpne dørene for vår lokalmesse i Oslo 20. september, sier salgsleder og hovedansvarlig for messen, Stig Sørensen. – Dette er en arena som passer mange og som gir en fin anledning til å treffe leverandører innenfor nær sagt alle kategorier. Her er det mange tips og mye inspirasjon å hente. Mange av våre kunder har god nytte av dette, både for å få informasjon om nyheter, og ikke minst inspirasjon og ideer til hva man kan gjøre for å skape selgende menyer, fremhever Sørensen. – Vi har denne gang valgt å komprimere den faglige kursbiten, men for dem som er opptatt av drikke vil det helt sikkert være spennende å få med seg hva Stig Bareksten har å fortelle om sine prisvinnende brennevinssorter som for eksempel Bareksten Botanical Gin.

Innholdsrikt

– Jeg kan love alle besøkende en utrolig innholdsrik messe. Denne gang får vi besøk av rundt 90 utstillere! Her blir det mye spennende å se og oppleve, og forhåpentligvis mye man kan ha nytte av i en travel hverdag. Hjertelig velkommen!

Vil du registrere deg som besøkende? Klikk her.

–––––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.

ANNONSE