Tusenfryd byr på nye opplevelser

Det er hektisk aktivitet i Norges største fornøyelsespark dagen smakmagasinet.no tar en prat med F&B-manager Thea Talåsen. Med ansvar for 20 serveringssteder på Tusenfryd er det mye å gjøre for Thea. Mange detaljer må på plass før gjestene strømmer på.

– Vi har mye spennende å by på i år – både når det gjelder attraksjoner og måltidsløsninger. I samarbeid med Nortura åpner en ny og spennende burgerrestaurant som blir en fin utvidelse av serveringstilbudet vårt, forteller Thea.

2022 et godt år

Før fjorårets sesong var forventningene høye. Etter to krevende pandemi-år var det mye som talte for en betydelig økning i besøket på Tusenfryd. – De optimistiske forventningene ble innfridd. Fjoråret ble bra for oss, og vi fikk veldig gode tilbakemeldinger på attraksjonene som ble lansert i fjor. Dette var noe publikum satte pris på, fremhever Thea.

Flere nyheter

– Også i år tror vi på et bra besøk. Vi har budsjettert med 485 000 gjester, og kanskje er vi så heldige at vi runder det magiske tallet 500 000?
Det er flere grunner til at vi har tro på økning denne sesongen. For mange er det blitt svært dyrt å feriere i utlandet. Lav kronekurs og høy rente bidrar til det. Men man vil jo gjerne kose seg litt, og drar man ikke utenlands så unner man seg desto mer på ferien i Norge. Vi vet at for mange er et besøk hos oss eller noen av de andre fornøyelsesparkene en hyggelig ferieopplevelse, sier Thea.
– Vi har også flere nye og spennende ting å by på denne sesongen. Vi åpner bl.a. et helt nytt temaområde i parken, Dragonville! Her finner du en fantastisk berg- og dalbane, Storm, som er den eneste av sitt slag i Europa. Den vil helt sikkert friste mange.

Spennende burgerkonsept

– Vi etablerer også et nytt spisested i parken slik at vi nå totalt drifter 20 steder. Det blir et rent hamburgersted. Her får du både en herlig hamburger laget på brisket, og en god kyllingburger fra Nortura. I tillegg serveres vegetarburger.
Vi har naturligvis hatt et hamburgertilbud i parken tidligere, men kapasiteten på dette har vært litt dårligere enn vi kunne ønske. Nå står vi bedre rustet til å møte etterspørselen, sier Thea.
– Alt ligger derfor til rette for en god og travel sesong også i år!

ANNONSE