Spennende vårprogram på KIT-akademiet

+
Det blir sjokoladekurs på KIT denne våren. Det er et kurs for deg som er glad i dessert, men ikke er konditor.

KIT-akademiet har mye å by på dette semesteret! Denne våren er full av muligheter om du ønsker faglig påfyll eller inspirasjon. Bredden i temaer er også imponerende, og KIT-tilbudet inneholder noe for enhver smak.

– Noen av kursene begynner å fulltegnes, men er du raskt ute kan du for eksempel få plass på Masterclass med Christian André Pettersen, forteller markedskoordinator Stine Ødegaard ved KIT-akademiet. – Dette kurset arrangeres i våre lokaler på Kalbakken i Oslo. Samme dag arrangerer vi også Masterclass med Aron Espeland hos KIT-akademiet i Midt-Norge. Christian André vil bl.a. snakke om sin reise fra barndommens opplevelser på kjøkkenet med sin far og frem til Bocuse d´Or. Bruk av ulike teknikker vil også være på programmet. Aron vil bl.a. snakke om hvordan man løfter grønnsakene på en måte som gjør at de går fra å være tilbehør til å bli et hovedelement på tallerkenen.

Sjokoladeopplevelser og mer

– Vi tilbyr også flere nye kurs denne våren. Jeg vil spesielt nevne sjokoladekurset vårt med Nils Flatmark. Det er et kurs for deg som er glad i dessert, men ikke er konditor. Det blir hovedfokus på sjokolade, og her får man prøve seg på å lage litt konfekt, mousser med glasering og andre desserter.
Men vi har så mye mer på programmet! Av aktuelle temaer kan nevnes frukt- og grøntkurs, SoMe – markedsføring i sosiale kanaler og øl-kurs. Vi kjører også vårt populære matsvinnkurs, og vi arrangerer også et eget nettkurs om hvordan man serverer trygg glutenfri mat, forteller Stine. – Her er det mye spennende! Gå inn på vår hjemmeside og les mer om de ulike kursene vil tilbyr, oppfordrer Stine.

ANNONSE