Unil+: Et bredt utvalg av kvalitetspølser gir mange muligheter!

– Det er flere grunner til at vår serie med kvalitetspølser fra produsenten Idsøe er et godt valg for mange serveringssteder, sier salgssjef Vebjørn Rusten i Unil+.

– Høy kvalitet og seks ulike varianter gir spennende valgmuligheter, og på et minimum av tid kan du gi kundene mange gode smaksopplevelser. Det er også verd å merke seg at pølsene i denne serien – som er spesielt utviklet for serveringsmarkedet – er mindre enn tradisjonelle pølser.

En bruttovekt på 65 gram gjør det enkelt å kombinere pølsene med andre råvarer som ikke nødvendigvis må være brød eller lompe.

Premiert

– Lanseringen av denne pølseserien er inspirert av suksessen med Jacobs pølser i dagligvare, utviklet av Idsøe som Unil+ har hatt et godt samarbeid med i mange år. Mye av årsaken til suksessen er høy kvalitet! I disse pølsene er det en høy andel med rent kjøtt og en fin miks av ulike krydderblandinger, noe som gir gode smaker. Pølsene er belønnet både med gode tilbakemeldinger fra kundene og medaljer (blant annet sølv i NM i kjøttprodukter).

Utfordrer lompe og brød

– Vi tilbyr i dag seks varianter i denne serien: viltpølse, lammepølse, skogsopp-pølse med timian, frokostpølse, spansk ostepølse og bratwurst urøkt, forteller KAM restaurant i Unil+, Julian Selven.
– Ikke et vondt ord om pølse i brød eller lompe, men vi ønsker å utfordre dette litt. Det er så mange andre måter man kan bruke pølse på. På grunn av størrelsen egner de seg bl.a. godt på en buffet, og det går utmerket an å lage en tallerkenkombinasjon hvor pølser inngår.
Da jeg startet som kokk for en del år tilbake, var det jo ikke uvanlig å tilby kombinasjonstallerkener med for eksempel ulike filetstykker sammen med pølse i en eller annen form, fremhever Julian.
– Det er ikke så vanlig lenger, men det er kanskje på tide å løfte dette frem igjen? Et godt argument for å gjør det er at det gir en god kalkyle! Samtidig er det viktig å fremheve at pølser av god kvalitet med god smak i seg selv er noe som mange gjester liker og etterspør. I tillegg er det enkelt å tilberede pølser og det går raskt! Det er med andre ord mange gode grunner for å la pølsene få en større plass på menyen, både i kantiner, på kafeer og i restauranter, sier Julian Selven.

Reduserer matsvinnet

– Vi ser at det er en trend i markedet å bruke pølser i litt ulike settinger. Det finnes jo så mange gode kombinasjoner, det er kun fantasien som setter grenser! Prøv for eksempel syltet rødløk til vår bratwurst-variant eller stekte grønnsaker til lammepølsen!
Et annet poeng som jeg synes det er viktig å få frem når vi snakker om dette, er at pølser er en råvare som gir lite svinn. La oss si at du har noen ulike pølsevarianter på buffeten en dag som ikke blir benyttet. De kan utmerket godt brukes dagen etter enten i en gryte eller som ingrediens i en pastarett – for eksempel, sier Vebjørn.
– Det viktigste for oss er likevel å fremheve at dette er en serie med kvalitetsprodukter som smaker godt og som får gode tilbakemeldinger fra sluttbruker. Denne serien gir med andre ord mange muligheter for de fleste typer serveringsbedrifter, sier Julian Selven og Vebjørn Rusten.

ANNONSE