Nord-Norges største bransjetreff er tilbake

Det er igjen duket for Nordnorsk Storhusholdningsmesse i Bodø Spektrum 15. september. Her samles matinteresserte, kokker, leverandører og bransjefolk fra hele landet for to dager med faglig påfyll, god mat og sosialisering.

Arrangementet byr på en unik mulighet til å oppdatere seg på nyheter og snakke med leverandører fra hele landet. Utstillerne presenterer gode tilbud på mat, drikke, møbler, interiør, kjøle- og fryseutstyr, dekketøy og mye mer. Det blir også en egen avdeling for alkoholholdige drikker.
De besøkende strekker seg fra daglige ledere til kokker og hovmestere – her finner man noe interessant uavhengig om du er ansatt i en institusjon, serverings- eller overnattingsbedrift. Økologiske produkter, ferdigmat, kjøkkenutstyr, dekorasjoner og ny teknologi er noen eksempler.
Messen finner sted i Bodø Spektrum 15.september 2022 kl. 10:00-17:00. Alle besøkende kan delta på messen helt gratis, det eneste man må gjøre er å registrere seg for å hente sin gratisbillett. Arrangøren av messen er NHO Reiseliv Nord-Norge.
Les mer om arrangementet og meld deg på her: www.messeselskapet.no/storhusholdningsmessene/shm

ANNONSE