Skal det være noe å drikke før maten?

En god og riktig sammensatt drikkemeny er en viktig del av totalopplevelsen, skriver redaktør Nina Borgen i sin leder i siste utgave av SMAKmagasinet som sendes abonnentene i disse dager.

Det er et enkelt spørsmål som egentlig rommer ganske mye. Først signaliserer det omtanke for gjesten, og deretter bidrar det til å skape gode assosiasjoner til den hyggelige opplevelsen et restaurantbesøk forhåpentligvis vil bli. Og sist, men ikke minst, så gir det anledning til et hyggelig mersalg!

En god og riktig sammensatt drikkemeny er derfor en viktig del av totalopplevelsen. I denne utgaven av SMAKmagasinet presenterer vi noen aktuelle drikkealternativer – både med og uten alkohol. La deg inspirere av forslagene du finner i denne utgaven.

I en tid hvor mange kan kjenne på en utrygghet i forhold til begivenheter andre steder i verden, gleder mange seg over at vi igjen kan møtes ute på cafeer, restauranter, barer og puber. Det er travle tider for serveringsnæringen, og en gryende optimisme etter en krevende periode.

Selv om det har vært stillstand i bransjen i nærmere to år, har det likevel skjedd mye hos mange leverandører. Flere har brukt denne tiden på spennende produktutvikling – blant annet Vestfold Fugl.
Flere nye kyllingprodukter er allerede lansert, og flere vil komme inn i ASKOs sortiment i løpet av året. Dette er spennende produkter av flere grunner.

En annen nyhet det er verdt å sjekke ut, er pizzamelet fra Lantmännen.

Det er ikke bare leverandører og produsenter som har satset på innovasjon og nye konsepter under pandemien. Ønsket om å satse enda sterkere på bærekraftige løsninger har inspirert Scandic Solvær til bl.a. å produsere egne grønnsaker på taket av hotellet. Et morsomt tiltak som omtales i denne utgaven av SMAKmagasinet.

En riktig god påske og en travel og fredfylt vår til dere alle!

ANNONSE