Gull til Norge i Nordic Green Chef

+
Nybakte vinnere Nils Flatmark og Tonje Svee med matfaglig rådgiver og kokk Toril Gulbrandsen i OFG.

Tonje Svee og Nils Flatmark er Norges nybakte mestre i Nordic Green Chef.

For første gang ble Nordic Green Chef arrangert i Herning i Danmark. Dette er den første Nordiske grønne kokkekokurransen som arrangeres i historien. Her var det frukt og grønnsaker som gjalt.
– Vi er strålende fornøyde. Tenk at det ble gull, smiler de to nybakte mestrene i Nordic Green Chef, Tonje Svee og Nils Flatmark.
– Vi gjennomførte og leverte det vi planla og leverte på tid, fortsetter Svee og Flatmark førnøyde.

De imponerte dommerne med sine tre retters meny til 12 personer på 4 timer.
– At denne nye kokkekonkurransen er kommet for å bli hersker det ingen tvil om, forteller president i Nordisk kjøkkensjef forening Kristine Hartviksen.
– Det er en viktig trend i tiden, fortsetter hun og utdyper: – Kokkene er viktige trendsettere og kan bidra til å nå FNs bærekraftmål nettopp med mer grønt på tallerkenen, sier Hartviksen.
– Det er fantastisk det vi har sett her i Herning. Imponerende arbeid av alle disse flotte kokkene, sier Toril Gulbrandsen i Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG).

ANNONSE