Har du prøvd japanske melkeboller?

+
Japanske melkeboller har en fantastisk saftig og god smak.

Serveringsbransjen begynner heldigvis å røre på seg igjen, og en av fordelene med det er at innovasjon og produktutvikling får bedre kår. Et par av nyhetene du bør sjekke ut akkurat nå, er to nye deigemner fra Lantmännen Unibake. Selskapet har nettopp lansert deigemner for japanske melkeboller og focaccia.

– Japanske melkeboller har en fantastisk saftig og god smak, og passer til mye forskjellig, forteller markedssjef for storhusholdning i Lantmännen Unibake, Fredrik Gruffman.
– Vi benytter bl.a. kjernemelkpulver i produksjonen, noe som bidrar både til den gode smaken og til at bakverket blir saftig og godt og holder seg ferskt lenge.

Mange bruksområder

– Japanske melkeboller er et godt alternativ til Bao-brød eller Steam Buns, innskyter PR-ansvarlig Christel Nordhagen.
– Dette produktet passer godt som både ventebrød og tilbehørsbrød og er et godt følge til mange typer asiatisk mat, tillegger Gruffman.
– Du kan også lage påsmurte varianter som legges i disken. Holdbarheten er bedre enn på tradisjonelle Steam Buns, og derfor går det utmerket an å smøre opp dette produktet med ulike typer pålegg.

Populær focaccia

Lantmännen Unibake har i flere år produsert focaccia for serveringsmarkedet, et produkt som for øvrig er blitt svært populært.
– Dette er en av våre bestselgere. Nå tilbyr vi også dette som deigemne, noe vi tror mange kunder vil ha stor nytte av. Det gir bl.a. mange muligheter til å lage egne varianter av dette etterspurte bakverket.

Vekst for deigemner

– Vi begynte med å produsere deigemner da vi så et behov for produkter som både ga bakervarer av topp kvalitet og som tok lite plass, og som ga rom for kreativitet og variasjon. Fryste deigemner løste den utfordringen, og vi har hatt en veldig fin utvikling innenfor denne kategorien.
Deigemner er også praktisk i forhold til porsjonskontroll og svinnproblematikk. Ta for eksempel de japanske melkebollene. Du kan heve og steke ferdig det antallet du trenger, og så fryser du ned de du ikke har behov for. De kan raskt varmes opp igjen og serveres når det måtte være behov for det.

Inspirasjon på nett

– Tilbakemeldingene vi får på våre deigemner fra proff-markedet er meget positive. Dette er gode og anvendelige produkter man kan gjøre mye ut av. Nettopp dette med allsidigheten og muligheten til å lage sin egen vri er noe som tiltaler mange. Derfor er vi også opptatt av å bidra med tips og inspirasjon. I den forbindelse har vi bl.a. en egen blogg hvor det er mye å hente!
– Klikk deg inn på lantmannen-unibake.no. Da får du tilgang til bloggen, forteller Nordhagen.
– Det er morsomt å jobbe med deigemner! Du har så mange muligheter til å sette ditt eget preg på bakervarene. Derfor er variasjonsmulighetene så store, noe som åpner for å utforme spennende og selgende menyer kundene setter pris på, sier Fredrik Gruffman.

Ønsker du å prøve disse produktene, finner du dem på ASKO Netthandel:

Japanske melkeboller: EPD-nr. 5820469
Focaccia deigemne: EPD-nr. 5820451

--

ANNONSE