Oslo nye foodcourt har åpnet

Empanadas fra Argentina. Nye smaker fra Nord-Thailand. Dumplings og håndstekte nudler. Gatemat fra India, Mexico og Asia. Kylling, fisk og bærekraftig veganske retter. 1. oktober åpner foodcourten VIA Village i Vika.

- Vi gleder oss til å åpne dørene og invitere publikum til en smakfull kulinarisk reise. I VIA Village blir det ni matboder fra noen av Oslos mest innovative restauratører og matentusiaster, samt en bar med ett bredt utvalg drikke, tilpasset matmenyene. Mat og drikke står selvsagt i forsetet, men vi håper også at folk kommer hit for å hygge seg i en avslappet atmosfære, forteller Frode Rønne Malmo fra Aspelin Ramm Eiendom.

VIA Villageinviterer deg inn på en kulinarisk reise, og skjemmer deg bort med gode smaker! I den nye foodcourten i Vika, vil du finne ni matboder fra noen av Oslos mest innovative restauratører og matentusiaster: Breddos Tacos, Funky Fresh Foods, The Golden Chimp,Guttas sjømatbar, Lucky Bird, De Mi Tierra, Tri Ky, Der Peppern Gror og PRIK.VIA Village er inspirert av blant annet Time Out-markedet i Lisboa, som inviterte kjente restauranter til å servere gatemat. Matbodene baserer seg på sesongens råvarer og nye,spennende og gode smaker. Her kan du nyte deilig mat og drikke i urbane og sosiale omgivelser–spis hva du vil, så mye du vil og bestill drikke fra den sentrale baren.VIA Village holder åpent hver dag, fra lunsj til sent på kvelden.
Via Village finner du i Munkedamsveien 29

ANNONSE