ASKO Øst Servering støtter Mat*Larm

+
Daglig leder i Mat*Larm, Bernt Bucher-Johannessen (t.v.) og Henrik Gjerding fra ASKO Øst.

Mat*Larm er en matfestival som samler Oslo til en stor mat- og drikkescene 23.–25. september. Her blir det mat- og drikke på nye måter, og du kan blant annet speeddate restauranter gjennom ulike matløyper.

Årets arrangement samler nærmere 30 serveringssteder og 30 lokalmatprodusenter. Festivalsjef Mariel Bull Jensen kan fortelle at det blir et større antall matløyper og publikum kan glede seg over utekino og ramen-bar på St. Hanshaugen, fjordcruise med sjømat og sider, kurs og smakinger.

Mat*Larm ønsker å bidra til å inspirere til nye spiseopplevelser i Oslo, og med støtte fra Innovasjon Norge har vi i år mulighet til å utvikle et bredere festivalprogram.

Nye samarbeidspartnere

Vi er derfor stolte over å ha fått økonomisk støtte fra blant annet Oslo kommune, gjennom ReStart Oslo 2021 som er et tiltak for økt handel og byliv i Oslo.
– Mat*Larm har høyt fokus på samarbeid og glade over den støtte vi får gjennom samarbeidet med ASKO, sier daglig leder i Mat*Larm, Bernt Bucher-Johannessen.

– ASKO Øst Servering er stolte av å bidra til å promotere norske småprodusenter ut til restaurantmarkedet i Oslo. Vi opplever at restaurantnæringen etterspør mer lokalprodusert mat med en historie og en forbindelse til produsenten, sier Henrik Gjerding, fagansvarlig vin og brennevin i ASKO Øst Servering.

– Vi har valgt samarbeidspartnere som er relevant for aktørene i serveringsnæringen i Oslo. Derfor støtter ASKO samarbeidet om å utvikle Mat*Larm. Lokalmat-segmentet er i sterk vekst og er et økende interesseområde hos restaurantene. ASKO opplever økt forespørsel etter norskprodusert mat og drikke fra lokalprodusenter. ASKO vil bidra til at småskalaprodusenter får tilgang til det spennende og dynamiske restaurant- og hotellmarkedet som finnes i Norge, avslutter Gjerding.

Mer om det spennende programmet finner du på matlarm.no.

ANNONSE