Ny markedssjef i Unilever Food Solutions

+
Carolina Widell Robstad

Unilever Food Solutions har hentet tilbake matentusiasten og bloggeren Carolina Widell Robstad som ny markedssjef i Norge. Carolina er 37 år gammel og har 11 års erfaring innen storhusholdning og dagligvare.

Hun har blant annet vært i kategoriavdelingen til TINE, og i den siste tiden som Brand Manager for Mentos og Frisk. Ved siden av fulltidsjobb driver hun også en egen matblogg. Carolina startet sin karriere i akkurat Unilever Food Solutions for 11 år siden.

- Det er veldig gøy å være tilbake i Unilever, sier Carolina - Det er et selskap som gjennomsyres av matglede, men som også tar et stort samfunnsansvar med fokus på bærekraft, noe som er veldig viktig for meg personlig.
Jonna Ragnhildstveit, Country Manager i Unilever Food Solutions ser frem til å få Carolina med på laget. - Vi ønsker å styrke vår relevans og vårt bidrag til kokkefaget i Norge, og i disse dager går mye av kommunikasjonen digitalt. Carolinas store interesse for mat og sosiale medier, kombinert med hennes lange erfaring fra kjente merkevarer er akkurat det vi trenger for å skape en lenke mellom restaurant-Norge og all den kunnskap og matglede Unilever Food Solutions sitter på, sier Jonna.

Noen av Carolinas første oppgaver vil være å fortsette bygge merkevaren «The Vegetarian Butcher» i storhusholdningsmarkedet. En serie plantebasert kjøtt som har blitt en internasjonal suksess på kort tid. Hun vil også jobbe med å styrke kokkefavoritter som Knorr Professional, Hellmann’s, Maille og Maizena gjennom samarbeidsavtalen med NKL – Norske Kokkers Landsforening.

ANNONSE