NKL inngår samarbeid med UMAMI ARENA

+
Daglig leder i NKL, Espen A. Wasenius

-UMAMI ARENA blir en av bransjens absolutt viktigste møteplasser. Dette er den klare meldingen fra daglig leder i Norske Kokkers Landsforening (NKL), Espen A. Wasenius. Uttalelsen kommer samtidig som det blir offentliggjort at NKL går inn i hovedkomitéen til UMAMI ARENA, sammen med NHO Reiseliv og Norges Varemesse.

-Vi vil tilføre kreativitet, kunnskap, kompetanse og attraktive konkurransekonsepter til arenaen. For oss handler det om å maksimere effekten, slik at det ligger til rette for å bygge nettverk, pleie relasjoner og få servert de viktigste trendene og de store nyhetene, sier NKL-sjefen.
I tillegg til å bli helt sentral i utviklingen av UMAMI ARENA, planlegger også NKL en storstilt konkurranse: Scandinavian Open for kokkelandslag.

Super partner

-Vi er utrolig glade for å få NKL med på laget, sier Torill Engelberg som er direktør for UMAMI ARENA.
-Samarbeidet betyr at vi helt fra denne tidlige fasen har fått med en aktør som representerer både kjernen og bredden i det vi skal skape, sier Engelberg.
– Med NKL i hovedkomiteen sikrer vi strategisk at UMAMI ARENAs videre satsning og utvikling bygges på bransjens premisser, sier hun.
-Norske Kokkers Landsforening (NKL) er en landsomfattende interesseorganisasjon som skal jobbe for å fremme kokkefaget, kokken, og kokkekonkurransene utad. NKL skal innlede konstruktivt samarbeid med alle, for å få frem vårt faglige ståsted innen utdanning, rekruttering, rammebetingelser for næringsvirksomheter, ernæring- og helserelaterte temaer. Alle disse elementene innfrir vi ved å samarbeide med UMAMI ARENA, sier Espen A. Wasenius.

ANNONSE