Joe Harald Strand, BFSN: Planleggingen av Gastro X tar form

– BFSN var med på etableringen av SMAK-messen i 2009, og har vært sterkt engasjert i utviklingen av denne møtearenaen. Da samarbeidet med Norges Varemesse ble avsluttet i fjor, var det derfor naturlig for oss å etablere en ny samlingsplass for bransjen, sier daglig leder i BFSN, Joe Harald Strand til SMAKmagasinet.

Vi i BFSN har flere års erfaring som arrangør fra tilsvarende nasjonale arrangementer. For oss har det viktigste i planleggingen av et nytt messekonsept vært at bransjen selv skal sitte ved roret i forhold til visjoner, strategi og innhold. Det har også vært viktig å sikre en betydelig reduksjon av utstillernes kostnadsnivå sammenlignet med konkurrerende arrangementer. Med reduserte kostnader håper vi at enda flere bedrifter får mulighet til å delta.

Positive tilbakemeldinger

– Jeg tror vi har truffet riktig i forhold til å utvikle et arrangement og et konsept som i større grad er tilpasset utstillernes behov og premisser. Vi har i alle fall fått veldig mange positive tilbakemeldinger på dette, og over 90 % av de potensielle utstillerne vi har vært i kontakt med frem til nå, er positive til det nye messekonseptet, forteller Strand.

Mangfold

– Vårt mål er å skape et spennende mangfold på Gastro X. Her skal det være plass til både små og store aktører. Det mener vi vil bidra til å gi de besøkende variasjon og bredde. I den sammenheng tror vi X Meeting Point på Hellerudsletta er en ideell samarbeidspartner for BFSN. De har mange av de samme tankene som oss i forhold til hva som skal til for å lage en effektiv møteplass som gir et godt utbytte for deltakerne – enten man er utstiller eller besøkende.
Beliggenheten på Hellerudsletta tror jeg også er særdeles gunstig. Det er kort vei til Gardermoen, som det for øvrig vil bli satt opp shuttlebuss til og fra. Hotell- og møtefasilitetene er også svært bra. Alt ligger derfor til rette for et hyggelig og utbytterikt arrangement 17.–22. oktober 2022, avslutter Strand.

Ønsker du å vite mer om dette arrangementet, finner du mer informasjon på BFSNs hjemmesider, www.bfsn.no.

ANNONSE