ASKO Servering Norgescup 2021 avlyses

ASKO servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger avlyses, og TINE MatCup- finalene 2021 utsettes inntil videre.

Begge konkurransene møter store utfordringer, med tanke på hvordan de tradisjonelt har vært arrangert og gjennomført, grunnet Covid-19 og alle konsekvenser pandemien fører med seg.

Konkurransene har vært planlagt med hensyn til gjeldende råd og anbefalinger fra regjeringen, FHI og lokale smittevernmyndigheter. Derfor er det i dag bred enighet blant de involverte arrangørene, om å avlyse den planlagte finalehelgen 24-25.april på Jåttå vgs i Stavanger.

Når det gjelder ASKO Servering Norges Cup vil alle involverte lag vil bli fulgt opp av teknisk arrangør, NKL Rogaland.
Når det gjelder TINE MatCup vurderes alternative løsninger for gjennomføring av finaler. Alle involverte lag vil bli fulgt opp av konkurransens arrangør.

Vi ønsker at alle lærlinger, elever, NKL foreninger, NKLs partnere og øvrige involverte skal vite at denne avgjørelsen ikke har vært lett, og at alle involverte gjerne skulle gitt de unge deltagerne en stor opplevelse, i en vanskelig tid. Likevel er det å bidra til å redusere smittespredning det viktigste vi kan gjøre nå.

Alle involverte ser frem til konkurransene i 2022, og lover at finale-helgen 2022 skal bli «BEST EVER»

 

Matfaglig hilsen
Ann-Kristin Syversen, TINE SA, Kim-Håvard Larsen, NKL, Nina Borgen / Tore Trangmyr, ASKO Servering , Anita Løyning, NKL Rogaland

 

ANNONSE