Årets nye kuleisvarianter

Hennig-Olsen Is introduserer to nye kuleisvarianter denne våren – én sorbet og én fløteis. Felles for dem begge er at de har smakskombinasjoner som vil falle i god jord hos mange.

— Denne våren lanserer vi to spennende iskremsmaker – Mandel Sjokolade og Vannmelon Pære. Her kan både den tradisjonstro og den eventyrlystne finne sin variant, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.


I februar vil disse nye smakene være tilgjengelig som kuleis:

Salte mandler møter søt sjokolade

Fløteisen Mandel Sjokolade er fylt med melkesjokoladesaus og karamelliserte, salte mandler – en perfekt kombinasjon av salt og søtt.

Vannmelon og pære i skjønn forening

Sorbeten Vannmelon Pære er et melkefritt alternativ og en kuleis som virkelig vil ta oppmerksomhet i isdisken. Med sin rosa og grønne farge og spennende smakskombinasjon av vannemelon og pære, er denne et must for alle som synes det er gøy å prøve noe nytt.

Om Hennig-Olsen Is


Hennig-Olsen Is har siden 1924 holdt håndverkstradisjonene i hevd, og er en av få gjenværende familiebedrifter i næringsmiddelindustrien. I dag produserer iskremfabrikken nesten 30 millioner liter iskrem og frosne desserter i året. Det utgjør nesten halvparten av det norske iskremmarkedet. Iskremfabrikken i Kristiansand ble bygget i 1960, og har siden den gang vært under kontinuerlig utvikling med det mest moderne utstyret innen iskremproduksjon.

ANNONSE