Christian André Pettersen seiret i Tallinn

I dagens prestisjefylte konkurranse i Tallin, gikk Christian André Pettersen til topps i Bocuse d'Or Europa.

Det er andre gang han vinner akkurat denne konkurransen. Første gang var i 2018, og det kvalifiserte til verdensfinalen i 2019 hvor han hentet bronse. Nå er han igjen kvalifisert til verdensfinalen i Bocuse d´Or som etter planen skal arrangeres i Lyon i juni neste år.

Sammen med seg hadde Pettersen commis Even Strandbråten Sørum og coach Gunnar Hvarnes. Menyen som ble presentert bygget på norske råvarer, inspirert av høsten i Norge. Det imponerte altså dommerne i Tallinn på en slik måte at han kapret gullmedlajen.

Vi gratulerer Christian André Pettersen og hans team med denne fantastiske prestasjonen og krysser fingrene for at han også skal lykkes i Lyon. Dette er forøvrig en barndomsdrøm han har hatt fra guttedagene i Bodø da han jobbet på farens kjøkken.

– Det å være med i Bocuse d'Or gir jo også et helt unikt adrenalinkick. Og en seier i denne konkurransen er noe jeg har drømt om siden jeg var ni år!, så Christian André da  SMAKmagasinet intervjuet han tidligere i år. Les intervjuet her.

 

ANNONSE