Foodexpo utsettes

Nordens største messe for serveringsnæringen, danske Foodexpo som var planlagt åpnet 22. mars, blir utsatt. Dette er besluttet i samråd med samarbeidspartnere og utstillere.

Foodexpo samler tradisjonelt et stort antall utstillere. I år var hele 550 utstillere påmeldt. 

- Det skal være gode grunner for å avlyse en stor messe knappe to uker før åpning. Et arrangement som dette involverer mange, i dette tilfelle samarbeidspartnere, utstillere og de mange fagkonkurransene og mesterskapene det var lagt opp til. Derfor er vi takknemlige for at vår beslutning om utsettelse har full støtte fra alle berørte, sier Georg Sørensen, administrerende direktør i messeselskapet som arrangerer Foodexpo.

Den danske statsministeren oppfordret på helgens pressemøte til å utsette alle arrangementer som samler flere enn 1000 deltakere. I lys av den siste utviklingen når det gjelder Coronaviruset, fant messearrangørene det riktig å utsette messen.

Det er altså planlagt å gjennomføre denne på et senere tidspunkt. Når dette vil bli, er det foreløpig for tidlig å si noe om.

 

ANNONSE