Nordic Choice Hotels går nye veier i krisetid

+
På Clarion Hotel Oslo har man startet et streaming-senter for å tilby nye konferanse- og seminarmuligheter. Dette er blant tiltakene som gjøres for å opprettholde drift, og samtidig prøve å hjelpe permitterte ansatte som går en usikker fremtid i møte.

Nordic Choice Hotels stiller nå bade mannskap og eiendom til rådighet i Norge og Sverige, for både helsevesen og næringsliv.

– Vi har kontaktet myndigheter og kommuner i Norge og Sverige for å informere om ulike tiltak vi kan bistå med i den ekstraordinære situasjonen samfunnet står i grunnet koronaviruset. Hotellene våre kan ha mange bruksområder, eksempelvis fungere som isolerte oppholdssteder for helsepersonell og andre kritiske yrkesgrupper, eller være et sted hvor personer i karantene kan bo. Hotellrom og møterom er også tilgjengelige om sykehusene skulle få behov for ekstra kapasitet, eller for å teste innbyggere, sier konsernsjef i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, til SMAKmagasinet.

– Vi har videre kommunisert at vi har mye lagringsplass tilgjengelig, og flere hoteller tilbyr fasiliteter for videokonferanser. Det er også viktig å nevne at vi har god kompetanse innen rengjøring, matlaging og leveranse av mat og varer, som er tjenester det kan bli økt behov for. Vi kontakter stadig nye aktører, blant annet en del av våre kunder, og er på generelt grunnlag veldig positive til å bidra der vi kan.

Flere henvendelser

Pressekontakt i Nordic Choice Hotels, Geir M. Økland, sier til SMAKmagasinet at kjeden også blir kontaktet av bedrifter som trenger bemanning.

– De siste ukene har vi fått flere henvendelser også fra andre næringslivsaktører som har bemanningsbehov som følge av situasjonen. Vi går derfor nå bredt ut for å fortelle både gjester, kunder og samarbeidspartnere om hva vi kan være behjelpelige med i denne krisen.

Kreativitet

– I denne situasjonen må man være kreativ for å opprettholde noe inntekt og drift. Derfor ser vi hoteller som blant annet har begynt å tilby take-away. På Clarion Hotel Oslo har man startet et streaming-senter for å tilby nye konferanse- og seminarmuligheter. Dette er blant tiltakene vi gjør for å opprettholde drift, og samtidig prøve å hjelpe permitterte ansatte som går en usikker fremtid i møte, avslutter Geir M. Økland.

ANNONSE