Nytt nummer på vei!

Årets femte nummer av SMAKmagasinet er snart på vei til alle våre abonnenter. I mellomtiden kan du lese lederen til Stig W. Jørgensen.

I denne utgaven kan du blant annet lese om kraft og sauser fra Salsus, lokalmat-utvalget hos ASKO Servering, Finnmark Rein, Fargegaten i Stavanger, den autentiske trenden, Argentina som matmarked, ølcocktails, Årets kokk og Årets unge kokk, Grøstadgris, kundetreff hos ASKO ØST, A la carte-messen i Bergen, Bærekraftengasjement i bransjen, urtelikøren Chartreuse og ASKO Servering Telemarkmesterskapet for kokkelærlinger.

Det lille ekstra!

Vi snakker om «det lille ekstra» i mange sammenhenger. Det er et forklarende munnhell som sier noe om at man er opptatt av å ha de små detaljene på plass – de som gir et ekstraordinært resultat. At det er detaljene som teller, ble til fulle bevist under konkurransene «Årets kokk» og «Årets unge kokk». Nivået var meget høyt, og da er marginene små. Da gjelder det å ha «det lille ekstra» på plass!

Det hadde Christian André Pettersen og Aleksander Løkkeberg Vartdal som vant disse prestisjefylte konkurransene.

Vi i ASKO Servering er også opptatt av å tilby «det lille ekstra»! Det innebærer bl.a. at vi har en bredde og et vareutvalg som gir muligheten til å komponere spennende og selgende menyer for alle nisjer i serveringsmarkedet. Vi ønsker at du som kunde skal finne de utvalgte produktene som gjør din meny til noe spesielt. Derfor satser vi på lokalmat og andre spesialiteter sammen med alt det øvrige du trenger i din hverdag.

Vi er opptatt av å finne frem til gode produkter av høy kvalitet som bidrar til å gi en hyggelig og smakfull kundeopplevelse. Et godt eksempel på det er kraftene og sausene fra produsenten Salsus på Kongsvinger. Les mer om disse kvalitetsproduktene på de neste sidene.

I denne utgaven kan du også lese om noen av de spennende viltproduktene du finner i sortimentet vårt. Her er det mye for alle som ønsker å gjøre noe ut av disse fantastiske råvarene, som nå er i sesong.

Du finner også noen vinanbefalinger fra vårt sortiment som passer til viltmaten, og ønsker du øl eller alkoholfritt har vi en sortimentsbredde som gir et utmerket utgangspunkt for å finne frem til «det lille ekstra»!

Ha en fin høst!

ANNONSE