Hvem blir Årets servitør 2019?

+
Illustrasjonsbilde fra NM i servitør 2017. Her ses Birk Torp, som er en av deltakerne i Årets servitør 2019.

Svaret på det får vi søndag 3. november. Da arrangeres Årets servitør 2019 i selskapslokalene til Oslo Militære Samfund.

Årets servitør arrangeres av Servitørlauget KKHR. Konkurransen blir arrangert annethvert år. De resterende årene blir det arrangert NM i servitørfaget.

Årets servitør får representere Norge i Nordisk mesterskap i servitørfaget 2020. 

Ønsker publikum

Alle er hjertelig velkomne til å se på konkurransen. 

Arrangementet begynner kl. 11.30 og er forventet ferdig rundt kl. 20.00. Når selve konkurransen er ferdig, blir det premieutdeling med servering av litt godt å drikke og spise. 

Det vil være mulig å kjøpe forfriskninger gjennom hele dagen. 

Årets deltakere

  • Magne Gaut fra To Rom og Kjøkken i Trondheim
  • Birk Torp fra To Rom og Kjøkken i Trondheim
  • Nathalia Lugkbun fra Chilli Øst i Bergen
  • Ole August Rosengren fra Brasserie France i Oslo
  • Stian Utrimark fra Brasserie France i Oslo
  • Remy Martin Larsen Bøler, freelance servitør fra Oslo

Facebook-arrangementet finner du her.

Årets oppgave

  • Dekking av rundt bord for seks personer etter gitt tema
  • Tranchering av frukt
  • Flambering av Crepe
  • Mat og vin i kombinasjon
  • Bar
  • Blindsmaking av vin
  • Blindlukting av brennevin
  • Presisjonsskjenking av musserende
  • Tranchering av ost
  • Servering av 4-retters meny (russisk servering av suppe og engelsk servering av hovedrett)

Alle deltakerne skal servere samme meny fra felles kjøkken. 

Hoveddommeren denne gang er Ann Mari Wang-Johannessen.

Les også: Torill Renaa fra Renaa Restauranter: – En faglært servitør kan gjøre «alt»

ANNONSE