Sommelierens dag 29. september

+
Tradisjonen tro blir Høstens rødvin kåret under messen. Alle deltakende importører har mulighet til å nominere en vin til kåringen.

Er du vinkelner? Søndag 29. september inviterer Norsk Vinkelnerforening til Sommelierens dag, med blant annet vinmesse på Hotel Bristol og Afterparty på Vinoteket. Messen er gratis og åpen for alle som jobber i Horeca.

På Hotel Bristol blir det storstilt vinmesse og flere spennende masterclasser. Etterfesten på Vinoteket er forbeholdt sommelierer og sommelierstudenter.

Horecamesse

Selve horecamessen begynner kl. 13.30 og varer til kl. 17.30. Her blir det mange flotte viner å smake.

Spennende masterclasser

Det blir masterclasser med burgundprodusenten Bouchard og Mark Andrew MW. 

Hovedandelen av plassene på masterclassen er forbeholdt medlemmer av Norsk Vinkelnerforening. Dersom du ikke er medlem, kan du stå på venteliste. Dette gir du i så fall beskjed om i påmeldingsskjemaet.

Om du har fått plass eller ikke, får du beskjed om onsdag 25. september.

Her kan du melde deg på Sommelierens dag.

Kåring av Høstens rødvin

Tradisjonen tro blir Høstens rødvin kåret under messen. Alle deltakende importører har mulighet til å nominere en vin til kåringen. Blant disse vil en fagjury velge ut topp 5, som blir stilt ut for vurdering av publikum.  

Afterparty

Etterfesten på Vinoteket er kun for sommelierer. Her blir det aperitiff, gratis pizza, topp stemning og muligheter for å gjøre noen gode kjøp av vin på glass.

Les også: Liora Levi, president i Norsk Vinkelnerforening, vil ha alle med sommeliertittel med i Norsk Vinkelnerforening

ANNONSE