Bli med på høstmessen i Langesund!

ASKO ØST gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer til høstmesse i Langesund onsdag 23. oktober. Her vil du møte en rekke sentrale leverandører innenfor alle kategorier, og ved siden av dette er det lagt opp til et bredt faglig program.

Her vil du finne spennende nyheter både når det gjelder mat, vin, øl, brennevin, nonfood og lokalmat. Nye produkter gir nye muligheter til å lage selgende menyer og konsepter. På høstmessen finner du et bredt utvalg av det meste du trenger på et serveringsted, og i tillegg kan du hente nyttig inspirasjon gjennom forskjellige foredrag og kurs.

Kurs og foredrag

Det faglige innslaget på fjorårets messe var veldig populært. Arrangøren har derfor laget et meget innholdsrikt og utvidet program med mye spennende. Bl.a. blir det baristakurs, cocktail-kurs og foredrag om juleøl. Du kan også lære mer om ASKOs nye portal og hvordan du kan nyttiggjøre deg dette i praksis. Se en detaljert oversikt på påmeldingsskjemaet du finner i lenken nedenfor.

Bankett

Etter messen er ferdig, blir det bankettmiddag. Her vil Øyvind Loven, som mange vil kjenne fra programmet Loven & Co på Radio Norge, bidra med underholdning. Her er det begrenset med plasser, så her er det viktig og å være tidlig ute!

Få mer informasjon her

ANNONSE