Serveringsmesse i Trondheim 17. oktober

+
Temaet for årets messe er "Streetfood og sesongens nyheter".

ASKO Midt-Norge og ASKO Molde står bak høstens store matfaglige treffsted for bransjen i Midt-Norge. 17. oktober er dagen du må holde av om du vil ta deg turen.

Leverandørene til ASKO Servering gleder seg til å presentere nyheter, oppskrifter  sine beste produkter under temaet "Streetfood og sesongens nyheter".

Messen byr på blant annet matinspirasjon, smak, kokkelering og kunnskap.

Dagen avsluttes med et sosialt kveldsarrangement med underholdning. 

Påmeldingsfristen er 1. oktober. Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her.

Program

  • Konferansier Kim Rud Petersen

Kl. 12:00:

  • Leverandørmesse åpner

Kl. 16:00:

  • Velkommen til konferanse! Asgeir F. Johansen & Kim Rud Petersen
  • Markedsutvikling & Trender - Jonas W. Andersen, NorgesGruppen

  • Det grønne skiftet - Matproduksjon og Bærekraft - Ingrid Håvik, Orkla Foods

  • Ville vekster, og naturen som smaksetter - Ane Marit Wilmann, Ville vekster

  • Bransjefaglig utvikling fra KIT-akademiet - Tore Trangmyr, KIT-akademiet

  • NKL & ASKO Servering Norgescup - Tore Trangmyr

  • Lokalmat: Trøndelag nr. 1 - Annette Huth & Oi! Trøndersk Matfestival

  • På ASKO-pallen: Kjente bransjeaktører ser tilbake på utviklingen av matbyen Trondheim & matregionen Trøndelag.

  • Sosial mingling & underholdning

 

ANNONSE