Kvalitetsbevisste gjester forventer champagne!

+
Champagnesalget har en sterk vekst i restaurantmarkedet 2019.

– Med kjente merker på kartet, vil man tiltrekke den kvalitetsbevisste kunden. Fagansvarlig vin og brennevin i ASKO ØST, Henrik Gjerding, har trukket frem de største champagnemerkene hos ASKO. Dette er merkevarer som kan gi økt merverdi og inntjening hos sommerlige serveringsteder.

Champagnesalget har en sterk vekst i restaurantmarkedet 2019. De største og mest anerkjente champagnemerkene er med på å fremheve kvaliteten til et serveringssted. De appellerer også til et godt betalende publikum.

Ekte håndverk

Champagnedistriktet finner man rundt byene Reims og Epernay. Dette er Frankrikes nordligste vinmarker ca. 1,5 time fra Paris. Det karrige, kalkholdige jordsmonnet sammen med klimaet bidrar til et høyt syrenivå i druene og vinen.

Champagne er ekte håndverk, og druene høstes kun for hånd. Det meste av produksjonen er også ekte håndarbeid. Dette forklarer hvorfor champagne ligger i det øverste prissjiktet innen musserende vin.

CHAMPAGNE LOUIS
ROEDERER BRUT PREMIER HC

Smaksnotater: Lys strågul farge. Aromatisk og svært fruktig nese med fruktkarakter sitrus, gule epler, brioche og mineraler. Rik, balansert og kompleks stil, elegant mousse og lang syrefrisk avslutning.

Importør: Altia

EPD: 1660547

POL ROGER RESERVE BRUT

Smaksnotater: Duft av hvite blomster, grønne epler, brioche og et hint av mineraler. I smaken finner du frukt, nøttepreg og toner av honning som komplementerer den friske syren.

Importør: Vinetum

EPD: 968339

CHAMPAGNE PALMER & CO

Smaksnotater: Lys strågul farge med mange små, elegante bobler. Aromatisk duft av friske grønne epler, fersken, mandel og et flott preg av gjærbakst. Tørr champagne med nydelig syre, flott fruktkonsentrasjon og en herlig mousse. Lang mineralsk avslutning.

Importør: Palmer Group

EPD: 4526919

NICOLAS FEUILLATTE RÉSERVE EXCLUSIVE BRUT

Smaksnotater: Mange og vedvarende bobler. Duft av gule epler og appelsinblomst med et lite snev av sitrus og mandel. Frisk, balansert og elegant smak.

Importør: Einar A Engelstad AS

EPD: 1098722

BOLLINGER SPÉCIAL CUVÉE BRUT

Smaksnotater: Rik og noe utviklet, preg av eple, sitrus og kjeks, ettersmak med god lengde. Litt utviklet, preg av bakt eple, vanilje og hvit sjokolade, hint av kjeks.

Importør: Haugen-Gruppen AS

EPD: 519702

VEUVE CLICQUOT, BRUT

Smaksnotater: Rent preg av sitrus, eple og pære, hint av kjeks og mineraler. Litt utviklet aroma preget av bakt eple, pære, sitrus og litt smør.

Importør: Moët Hennessy Norge

EPD: 1294628

ANNONSE