Thomas Ekenes-Fosback til Unilever Food Solutions

+
Thomas Fosback-Ekenes.

Kapteinen på Kokkelandslaget Community Catering, Thomas Ekenes-Fosback, har byttet jobb og startet som Key Account Manager hos Unilever Food Solutions.

- Å få jobbe her ser jeg på som en god utvikling i karrieren min. Spesielt etter at de inngikk samarbeid med NKL og kokkelandslagene har jeg virkelig fått øynene opp for hva de står for, både deres engasjement for kokkeyrket og rekrutteringen, og for bærekraftig utvikling. De ser også merverdien av mitt verv som kaptein på Community Catering-landslaget, noe jeg setter stor pris på, sier Thomas Ekenes-Fosback.

Lang erfaring i bransjen

Thomas startet i den nye jobben 1. mai og er allerede i full gang med å kontakte og treffe sine nye kjedekunder. Han er utdannet kokk og har lang erfaring både fra kunde- og leverandørsiden innen Horeca-bransjen. Han er svært engasjert innen faget og brenner for både rekruttering til bransjen og høyere fokus på bærekraft, verdier han har felles med sin nye arbeidsgiver.

- Vi er svært fornøyde med å kunne ønske Thomas velkommen på teamet vårt! Våre grunnpilarer er bærekraft, gode kokkeferdigheter samt evnen til å løse kundenes utfordringer. Da er det viktig å ha engasjerte og flinke folk på laget, slike som Thomas. Vi er sikre på at han vil bidra med nye ideer og gode løsninger for våre største kunder, sier Jonna Ragnhildstveit, Country Manager hos Unilever Food Solutions.

 

ANNONSE