Den internasjonale kaffedagen

+
På Joh. Kaffes stand møtte vi fra venstre distriktssjef Jeanette Sørlie Ekaas, Mona Elisabeth Arnesen og Nina Valsø Sann.

1. oktober var det Den Internasjonale Kaffedagen, og det ble behørig markert med et stort kaffemarked på Youngstorget i Oslo.

Her var det både små og store kaffebrennerier, og gode muligheter for å smake mange ulike kaffevarianter. Kaffeveteranen Alf Kramer bød bl.a. på sterk og smakfull tyrkisk kaffe, og like ved siden av kunne du oppleve en etiopisk kaffeseremoni.

Kaffegrut og såpe

For de vitebegjærlige, var det mulig å få gode tips om hva man kan gjøre med kaffegruten. Ved siden av å være en utmerket kompost for roser, kan du også bruke gruten til å lage såpe eller til dyrking av sopp.

COTW

Joh. Kaffe var selvsagt til stede med sine kaffevarianter, og her var det bl.a. anledning til å smake på noen av de nyeste variantene i Coffee of the World-serien. Dette er kvalitetskaffe fra ulike produsenter i Afrika, Asia og Sør-Amerika, og denne serien byr på et bredt spekter av fine smaksopplevelser. Her er det mye spennende å velge mellom. Serien gir mange muligheter til å komponere en fristende kaffemeny, noe stadig flere serveringssteder benytter seg av.
Les mer om dette på coffeeoftheworld.no.

ANNONSE