Nå skjer det igjen: ASKO Serveringsmesse midt i Oslo

Etter fjorårets messe-suksess i Oslo – med 1500 fagfolk på plass – inviterer ASKO ØST igjen til storsamling. 25. september fylles Oslo Kongressenter med 125 leverandører innen mat, drikke, non-food og innkjøpskjeder.

– Messen er vår viktigste møteplass for å vise frem nyheter, dele smaker og bygge relasjoner, forteller messegeneral og salgssjef hos ASKO ØST, Stig Sørensen, til SMAKmagasinet.

ASKO Serveringsmessen samler bransjen i Oslo Kongressenter

For bransjefolk betyr messen mer enn bare smaksprøver. Her kan kjøkkensjefer, hotell- og restaurantledere og servitører få førstehåndskunnskap om produkter som snart skal ut i markedet.

Også for leverandørene spiller serveringsmessene en viktig rolle, noe Janne Sande fra Matskatt-leverandøren Villbrygg satte ord på etter messen i Melsomvik i vår: – Vi er et lite selskap, men vi har hatt utrolig god vekst de siste årene. ASKO Servering hjelper oss frem og er på lag med oss, og det er noe vi setter utrolig stor pris på. Vi er veldig glade for det samarbeidet vi har med ASKO Servering.

Leverandørnyheter innen mat, drikke og non-food

På messegulvet får besøkende møte hele 125 leverandører med nyheter, inspirasjon og tips til hvordan menyene kan fornyes. Dagen blir en blanding av faglig oppdatering, nettverksbygging og strategisk planlegging.

ASKO ØST på plass med fagfolk og rådgivning

– Vi i ASKO ØST er selvfølgelig også til stede med kollegaer fra salg, kundeservice og transport, så ta gjerne kontakt med oss på ASKO-standen om du ønsker en prat, sier Sørensen.

Kursprogram: bobler, vin og alkoholfrie drinker

Også årets fagprogram setter smaksløkene i spill. KIT-akademiet er på plass sammen med Belmonte Beverage Group og sommelier Liora Levi for å gi et inspirerende innblikk i boblenes verden. Cold Pressed og Barkonsult byr samtidig på en praktisk innføring i kunsten å lage gode alkoholfrie drinker – et område som stadig vinner terreng i norske serveringssteder.

Gratis inngang for serveringsbransjen

– Påmelding til kursene gjøres via din markedskonsulent. For deg som jobber i serveringsbransjen er inngangen gratis. Vi håper å se og snakke med så mange som mulig på Oslo Kongressenter 25. september, avslutter Sørensen.

ANNONSE