TV-aksjonen: By på et unikt måltid!

Om få dager er det klart for årets TV-aksjon. Aksjonen har som mål å etablere familiehus nær sykehusene i Tromsø, Bergen, Trondheim og Oslo, der alvorlig syke barn kan tilbringe tid sammen med sine familier mens de er under behandling.

Vi oppfordrer alle våre kunder til å støtte opp under dette. Vi i ASKO oppfordrer alle ansatte til å bli bøssebærere for årets aksjon. Behovet for bøssebærere er stort. Det er en flott mulighet for både enkeltpersoner og bedrifter til å bidra til en god sak. Ønsker du å bli bøssebærer?

Et unikt måltid

Vi håper også at vårt bidra til auksjonen under årets TV-aksjon kan få kronene til å rulle inn! I samarbeid med Norske Kokkers Landsforening og Servitørlauget har vi donert et uforglemmelig måltid for 8 personer til årets auksjon. To av Norges beste kokker fra kokkelandslaget vil tilberede en herlig 3-retters middag, mens en av Nordens beste servitører, Mathias Toresen – kjent for sin bok «Det perfekte selskap» – vil sørge for en førsteklasses servering. ASKO Servering bidrar med mat og drikke, slik at gjestene kan lene seg tilbake og nyte en fantastisk kveld. Du kan allerede nå by på dette unike måltidet. Det gjør du her: Middag hjemme hos deg – ved to av Norges beste kokker.  

Vi oppfordrer alle til å støtte opp under årets TV-aksjon!

Bli med på å gjøre en forskjell for barna og familiene som trenger det mest! Sammen kan vi bidra til å skape en bedre hverdag for alvorlig syke barn og deres familier.

ANNONSE