Gull til Andreas Enger Fjellheim - verdens beste unge kokk!

Andreas Enger Fjellheim fra Aurskog er kåret til verdens beste unge kokk. I dag vant han gull i Global Young Chef Challenge, Worldchefs-konkurransen hvor verdens beste kokker under 25 år møtes hvert annet år. Andreas kvalifiserte seg gjennom topp-prestasjoner i Worldchefs Regional Semi-Finals.

I Global Chef Challenge Finals samles de dyktigste for å vise hvordan de mestrer kokkekunsten. Andreas vant i tillegg prisen for beste rett av kalv og den utrolig viktige bærekraftprisen. Hans Bueschkens Trophy er oppkalt etter tidligere Worldchefs-president og kokk Hans J. Bueschkens, som innførte konkurransen for å fremme og utvikle unge kokkers talent og forberede dem for en livslang karriere i kokkeyrket.

Verdens beste

Andreas Enger Fjellheim er verdens beste unge kokk, og han har, til tross for sin unge alder (24 år), allerede mye konkurranseerfaring fra NKL (De Norske Kokkelandslagene) og er et kjent navn i kokke-Norge. Andreas har jobbet målrettet og dedikert sammen med sitt eget team. I teamet har han hatt god støtte av samboer Mari Stedje, Trym Karlsen, Lea Friis Henriksen, Aleksander Strand Næss og sin trofaste mentor Christer Rødseth. Norske Kokkers Landsforening er utrolig stolte over Andreas’ prestasjon og hvordan han jobber for å nå sine mål og ambisjoner. Andreas er uten tvil en stjerne, som vi håper vil skinne lenge, og det vil ikke overraske oss om dere ser ham i nye kokkekonkurranser.

ANNONSE