Møt ASKO Servering på Meny 24 i Trondheim

I forbindelse med årets Norgesmesterskap i Kokkekunst og NM i Servitørfag, arrangeres storhusholdningsmessen Meny 24. Dette er et innholdsrikt arrangement på mange måter, og et godt sted å besøke for alle dem som ønsker å møte leverandører og orientere seg om aktuelle nyheter.

ASKO Midt-Norge sørger for ASKO-standen som er vel verd et besøk av flere grunner. 

– Vi skal ha en stand i messeområdet sammen våre nære samarbeidspartnere i NorgesGruppen som JOH-Kaffe, UNIL+ og Matbørsen. Hele Markedsavdelingen til ASKO Midt-Norge stiller sammen med flere fra Kundeservice, forteller markedssjef Asgeir Johansen i ASKO Midt-Norge. – På standen kan du også møte vår nye Kjøkkensjef Trond Åm. Fokuset denne gangen vil være Matskatter fra regionen vår, samt det tilbudet KIT-akademiet representerer. Stine Ødegård fra KIT-akademiet på Kalbakken i Oslo vil også være til stede.

Inspirasjon

– I tillegg til opplegget på standen, gjennomfører vi også et eget arrangement i konferanseområdet på messen; ASKO Servering; høstens drikkeanbefalinger. Der presenterer vi noen nyheter innen alkoholfritt sortimentet, vi løfter frem lokalt øl, og vi får besøk av noen vinimportører og riesling-eksperten Calle Feght, forteller Asgeir.
– Dette vil mange ganske sikkert ha nytte av, og vi ser frem til å følge NM-konkurransene, treffe kunder, leverandører og andre bransjevenner disse dagene. Velkommen!

ANNONSE