Med kuleis på menyen frister du mange!

Iskrem – så enkelt, så godt! Det finnes vel ikke det spisested som ikke tilbyr iskrem i en eller annen form. Akkurat det er det mange gode grunner til. For det første er is et smakfullt dessertalternativ for mange gjester, for det andre er det enkelt å servere, og for det tredje gir iskrem en god bruttofortjeneste.

Det er med andre ord gode argumenter for å satse på et bredt utvalg med is på menyen. Ja, det er enkelt å servere, men det bør jo ikke være noe hinder for å gjøre litt ut av dette på en dessertmeny? Og selvfølgelig kan man sette sitt eget preg på en dessert med is! Her er det bare fantasien som setter grenser.

The Big Five

La oss ta utgangspunkt i noen av kuleisvariantene fra Hennig-Olsen, for eksempel fem nye smaker av året; The Big Five! Her har Hennig-Olsen Is og Mondelez gått sammen om å lage noen supre smaksbomber hvor premium iskrem kombineres med bestselgere fra Mondelez som Smil, Oreo, NonStop, Daim og Japp. Hver og en av disse variantene gir i seg selv en god smaksopplevelse, og vil man ha mer av det gode kan man jo selge inn tre kuler i stedet for en. Og det er mye å velge mellom! Henning-Olsens kuleissortiment teller nå over 30 varianter – alle i ASKO Serverings sortiment.

Og vil du kombinere The Big Five med noe annet, for eksempel frukt eller strøssel i ulike varianter, så er det selvsagt mulig.

Glem ikke Skåret

Hennig Olsen byr på mange gode iskremopplevelser, bl.a. serien Skåret som gjerne kan kalles en ny måte å oppleve iskrem på. Her får du 12 herlige smaksvarianter som gir deg muligheten til å tilby gode desserter på et minimum av tid. Alle variantene leveres i former. Du tar formen rett fra fryseren, skyller den i kalt vann i noen sekunder og hvelver den over på et fat.

Blindtester som er gjennomført av Skåret får topp rating, her er det mange gode smaker!

Hent inspirasjon!

Hva kan du så gjøre med de is-alternativene du har på menyen? Det skal lite til før du har satt ditt eget preg på god is. Ønsker du å få gode ideer til hva du kan gjøre, finner du mye inspirasjon på hennig-olsen.no

–––––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.

ANNONSE