Lærlinger med ASKO Servering til Kokke-OL

ASKO Servering har i flere år hatt gleden av å invitere med seg lærlinger til Kokke-OL og Kokke-VM.
– I februar neste år går turen til IKA Culinary Olympics i Stuttgart for å heie frem De Norske Kokkelandslagene! Med oss på turen skal vi ha med lærlinger innen restaurant- og matfag som søker faglig påfyll og inspirasjon. Vi fikk svært mange gode søknader denne gangen, og det var en vanskelig jobb å velge ut de som skulle få være med, sier Nina Borgen, markedssjef i ASKO Servering.
SMAKmagasinet gratulerer til de utvalgte, som denne gang er:
- Ivar Follinglo Moe, Fagn
- Thorvald G. Nørsett , Le Bistro
- Adrian Vikse, RE-NAA
- Elias Grevle Skage, Fyr Bistronomi og bar
- Oskar Søderstrøm Haug, Credo
- William Dag Hanssen, Vianvang
- Anete Metere, Sit kafe Studentsamskipnaden
- Tina Egeberg Lexau, Speilsalen
- David Leander Skjegstad Hauglid, Bro kystgastronomi
- Anne Gramstad, Statholdergaarden
- Michael Helberg, Havn Hotell
- Madelen Kvame, Tango / Fish & Cow
–––––
Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.