Lærlinger med ASKO Servering til Kokke-OL

ASKO Servering har i flere år hatt gleden av å invitere med seg lærlinger til Kokke-OL og Kokke-VM.

– I februar neste år går turen til IKA Culinary Olympics i Stuttgart for å heie frem De Norske Kokkelandslagene! Med oss på turen skal vi ha med lærlinger innen restaurant- og matfag som søker faglig påfyll og inspirasjon. Vi fikk svært mange gode søknader denne gangen, og det var en vanskelig jobb å velge ut de som skulle få være med, sier  Nina Borgen, markedssjef i ASKO Servering.

SMAKmagasinet gratulerer til de utvalgte, som denne gang er:

  • Ivar Follinglo Moe, Fagn
  • Thorvald G. Nørsett , Le Bistro
  • Adrian Vikse, RE-NAA
  • Elias Grevle Skage, Fyr Bistronomi og bar
  • Oskar Søderstrøm Haug, Credo
  • William Dag Hanssen, Vianvang
  • Anete Metere, Sit kafe Studentsamskipnaden
  • Tina Egeberg Lexau, Speilsalen
  • David Leander Skjegstad Hauglid, Bro kystgastronomi
  • Anne Gramstad, Statholdergaarden
  • Michael Helberg, Havn Hotell
  • Madelen Kvame, Tango / Fish & Cow

–––––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.