Årets Kokketalent 2023 er Mari Solhaug Moi

I årets Kokke Campus var det 24 deltagere fra 18 forskjellige skoler over hele landet. I tillegg var 3 faglige veiledere og en Campus-assistent med. I tillegg var det strålende bidrag hver dag under Campus fra partnere i NKLs partnerprogram.

Alle deltagere på KOKKE CAMPUS er kandidater til prisen NKL Årets Kokketalent. Prisen tildeles den eleven som utmerker seg gjennom sin søknad, sin presentasjon av seg selv på film og sitt engasjement og sine holdninger til faget. I tillegg vektlegges holdninger til de rundt seg og evnen til sosial deltagelse under KOKKE CAMPUS. Årets Kokketalent har gjennom hele CAMPUS fremstått som en som leverer på alle disse punktene, deltageren har imponert på alle områder. Årets Kokketalent 2023 ble Mari Solhaug Moi, fra Bryne VGS. NKL Gratulerer Mari med prisen, og håper å se henne i TINE MatCup senere i år.

Inspirerende arena

NKL har som mål at KOKKECAMPUS skal være en arena hvor fremtidens kokker og Norges unge kokketalenter skal bli inspirert, oppleve mestring og bli motivert til å fullføre sin påbegynte utdanning.

KOKKECAMPUS er en annerledes «skole» med et sterkt samarbeid med elevenes skole og arbeidslivsorientert undervisning, der mange av NKLs partnere er instruktører innenfor sitt fagfelt. På KOKKECAMPUS får fremtidens norske kokker på denne måten anledning til å etablere relasjoner og bygge nettverk til NKLs ledere, De Norske Kokkelandslagene, NKLs næringslivspartnere og de andre deltagere – nyttige relasjoner for den enkelte deltagers fremtidige kokkekarriere.

MasterClass

På KOKKECAMPUS siste dag, holdt De Norske Kokkelandslagenes kaptein Sebastian Myhre en MasterClass. Her fikk elevene en faglig «boost». En av Norges av beste kokker delte kunnskap, kompetanse og erfaringer med noen av Norges fremtidige kokker. Elevene fikk nyttige tips, før de selv skulle presentere sine ferdigheter i en avsluttende praktisk prøve, en SPEED-COOKING-TEST.

Norske Kokkers Landsforening gleder seg til å følge deltagerne i årene som kommer, og håper at alle kokketalentene får et spennende kokkekarriere i et langt yrkesliv.

–––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.

 

ANNONSE