Lærling? Bli med til Kokke-OL!

+
Lærlingene med lagledere som var med oss til Kokke-OL i 2022. Er du en av dem som blir med oss i februar neste år?

ASKO Servering reiser til IKA Culinary Olympics 3.-7. februar 2024 i Stuttgart, Tyskland for å heie frem Det Norske Kokkelandslaget. – Vi vil invitere med oss 12 lærlinger på turen forteller Tore Trangmyr og Nina Borgen i ASKO Servering.

Noe for deg?

Vi er på jakt etter søknader fra lærlinger som brenner for faget og som ønsker faglig påfyll og inspirasjon! - I søknaden forteller du litt om deg selv og hvorfor du mener at vi skal velge deg. Du kan også sende inn søknaden i form av en video. Det er bare ett krav som må overholdes, og det er at du må ha fylt 18 år innen utreisedatoen 3. februar 2024.
Vi tar også imot søknader/nominasjoner fra serveringssteder som har lærlinger, og som mener at akkurat deres lærling bør få være med på en slik tur.

Opplevelser

- Vi er opptatt av å kombinere gode faglige innslag med flotte matfaglige opplevelser. På den forrige turen til VM fikk vi bl.a. smake på juniorlandslagets konkurransemeny – for å nevne noe! For oss som arrangerte turen, var det utrolig fint å oppleve den gode stemningen og samholdet mellom lærlingene. De ga oss også innsikt i spørsmål og problemstillinger som opptar de.
Vi har mye å lære av neste generasjons kokker!

Viktig med rekruttering

I ASKO Servering er vi opptatt av rekruttering til serveringsbransjen. Vi er stolte over å være sponsor til Norske Kokkers Landsforening og Det Norske Kokkelandslaget, og vi er aktivt med i Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag. Vi mener det er viktig å trekke med lærlingene på spennende og viktige bransjebegivenheter. Nå ser vi frem til å invitere med oss mange hyggelige, dyktige og nysgjerrige lærlinger til kokke-OL i Stuttgart.

Søknadsfrist: 1. august

Klikk her for å søke

–––––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.

ANNONSE