Nå kan du søke Eureca-fondet 2023

+
I fjor var det Tonje Svee, Simen Johansen og Ola Kinserdal som fikk hver sin del av Eureca-fondet på 100 000,-

Med Eureca-fondet ønsker Eureca engros å bidra til at kokkefaget fremover skal være en interessant bransje i Norge. Det er fortsatt utfordrende å rekruttere nok dyktige mennesker til kokkeyrket. Midlene fra Eureca-fondet skal hjelpe til med å støtte og løfte frem morgendagens kokker for å bidra til at flere velger dette yrket.

I fjor var det Tonje Svee, Simen Johansen og Ola Kinserdal som fikk hver sin del av Eureca-fondet på 100 000,-

«Vi er stolte av å kunne hjelpe morgendagens kokker. Vi håper støtten fra Eureca-fondet kan bidra til at flere kan følger sin kokkedrøm og blir gode forbilder og ambassadører i en utrolig spennende bransje», sier Jens Petter Seljebu, markedssjef hos Eureca engros. 

«Det er utrolig givende å lese alle søknadene vi får inn hvert år. Siden dannelsen av fondet i 2019 ser vi at mange tidligere vinnere allerede preger bransjen med sin kreativitet og sitt engasjement, og flere har gått helt til topps i nasjonale og internasjonale kokkekonkurranser. Nå ser vi frem imot å støtte nye talenter i bransjen!»  

På jakt etter nye kokketalenter 

Eureca engros oppfordrer alle som trenger hjelp med noe relevant til faget om å søke. Fondet kan hjelpe med sponsorat, utdanning, utstyr, kurs eller til en helt sprø idé. Her er ingen drøm for stor eller for liten. Det viktigste er å vise lidenskap for matlaging. 

Hvem kan søke?

For å søke må du enten være kokkestudent, lærling eller kokk, og bidraget må brukes på noe som er relevant for faget. I søknaden må du fremlegge en planfor hva støtten skal gå til, og i etterkant må du sende inn dokumentasjon på hvordan du har brukt bidraget. 

Dersom du er en av de heldige utvalgte, vil vi i Eureca følge deg på våre sosiale kanaler. Bilder og/eller film må̊ sendes inn i etterkant som igjen publiseres av Eureca for å vise at fondet har gått til gode formål. 

Søknaden sendes til hei@eureca.no og merkes med Eureca-fondet. 

Søknadsfrist er 15. juni 2023 - Utdelingsdato: 1. september.

–––––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.

ANNONSE