Lantmännen Unibake ble Årets Leverandør

+
Fra venstre: Anita Sørlundsengen, Erlend Føleide (begge St1), Gunnar Ragnarsson, Lars-Petter Sandvik-Olsen, Øyvind Rypås, Trond Sæterdal (fra Lantmännen Unibake), Hæge Vagle og Bård Granerud (begge St1).

Under en høytidelig kåring av Shell Awards 2022 ble Lantmännen Unibake kåret til årets leverandør til landets Shell-stasjoner. Vinneren er en strategisk og viktig samarbeidspartner som bidrar til utvikling av kategori og salgsvekst, sier Hæge Vagle som er markedssjef for matkonsept i St1.

Hvert år hedrer St1, som eier og driver landets Shell-stasjoner, både ansatte og leverandører. For 2022 var det altså Lantmännen Unibake som vant den gjeve tittelen «Årets Leverandør». De andre nominerte var WashTec og Orkla Foods Norge.

Lantmännen Unibake fikk mye skryt, ikke bare fra kjedekontoret, men Vagle hadde også med utdrag fra hva ansatte på stasjonene sier:
– De har veldig dedikerte salgsrepresentanter som kan vårt sortiment og er svært gode på å formidle kunnskapen som må til for å lykkes. De som besøker våre stasjoner, har en egen passion som de deler med oss.

Det ble også trukket frem at de legger inn store ressurser på opplæring, og har fokus på bærekraft.
– De har stort fokus på bærekraft både gjennom redusert matsvinn, mindre plastforbruk og tilbud av sunnere alternativer, noe som bidrar til at vi som kunde kan nå våre bærekraftsmål, sier Vagle. – Lantmännen Unibake jobber i tråd med våre verdier og er gode ambassadører for vårt matkonsept, avslutter hun.

Stolte

Prisutdelingen skjedde under Shell-stasjonenes årlige kick-off som også hadde et eget messeområde hvor mange av kjedens leverandører var til stede. Under prisutdelingen ble vinneren representert av Gunnar Ragnarsson, Lars-Petter Sandvik-Olsen, Øyvind Rypås og Trond Sæterdal.
– Prisen Årets Leverandør er en pris som betyr enormt mye fos oss som selskap. Vi er stolte, ydmyke og enormt takknemlige. Hver dag jobber vårt apparat med å formidle produltkunnskap og opplæring, slik at vi SAMMEN lykkes. At vi vinner prisen er en stor inspirasjon til alle involverte avdelinger og kolleger som står bak innovasjoner, produktutvikling, analyse og materiell med bærekraft i fokus. For oss et dette en skikkelig lagseier. Vi skal ta med oss prisen og stå på videre for at Shell skal lykkes, sier Øyvind Rypås, Key Account Manager i Lantmännen Unibake.

ANNONSE