Kvalitetsbestikk til kvalitetsporselen: Figgjo introduserer Broggi

+
Figgjo har nå lansert høykvalitets stålbestikk.

– Vi på Figgjo opplever i økende grad at kokkene vi jobber med etterspør produkter som komplementerer porselenet vi leverer, sier daglig leder hos Figgjo, Anne Kristine Rugland. – I høst valgte vi derfor å begynne å tilby spesialglass og nå er det høykvalitets stålbestikk som står for tur.

Broggi er utviklet i 18/10-stål – det tyngste, hardeste og mest rustresistente stålet på markedet. Det holder seg fint lenger, tåler røffere behandling og er mer skånsomt mot porselenet.

Høy kompetanse

Anne Kristine Rugland forteller at Broggi er produsert i Lombardia i Italia og er en tradisjonsrik, familieeid bedrift – akkurat som Figgjo. De har siden 1818 utviklet en suveren kompetanse på produksjon av bestikk i stål. Designet er meget elegant, og den utsøkte formgivingen gjenspeiles i tyngden og finishen på produktene. Her tas det ingen snarveier, og bestikket har svært lang levetid.

Laboratorie-sjef hos Figgjo, Gunnar Hetland, forklarer hvorfor Broggis 18/10-stål er overlegent i daglig bruk:
– Herdingen og det høye nikkelinnholdet gir et resultat som er hardere enn 18/8 og 18/0. Det innebærer at dette stålet ikke smitter av på porselen, slik mykere stål gjør. Overflaten på porselenet holder seg dermed fint og ripefritt lenger, og selve bestikket vil tåle enda flere år i industrielle oppvaskmaskiner. Dette er et bestikk som vil bli finere jo mer det brukes, fremhever Hetland.

ANNONSE