Nye kokker på De Norske Kokkelandslagene

+
Gunnar Hvarnes er manager for De Norske Kokkelandslagene.

De Norske Kokkelandslagene har siden 1968 utviklet unge kokketalenter til å bli vinnere i de store og mest prestisjefylte kokkekonkurransene i verden. Den formidable innsatsen har hatt, og har fortsatt, enorm betydning for oppmerksomheten omkring kokkefaget og Det Norske Kjøkken.

De Norske Kokkelandslagene oppnevnes for inntil 4 år, en periode som inkluderer CULINARY WORLD CUP (VM for kokkelandslag i Luxembourg hvert fjerde år) og IKA CULINARY OLYMPICS (OL for kokkelandslag i Stuttgart hvert fjerde år)

Norske Kokkers Landsforening og Norge er utrolig stolte over å være en av få nasjoner i verden, som for tiden har tre nasjonale lag med i de største, meste prestisjefylte og betydningsfulle kokkekonkurransene i verden.
Kokkelandslaget, Kokkelandslaget Junior og Kokkelandslaget Community Catering.
Gunnar Hvarnes er manager for De Norske Kokkelandslagene.

Kokkelandslaget Community Catering

Inger Renathe Østmoe - Kaptein
Tore Stalsberg
Vilde Nistad Strandos
Grethe Rafaelsen
Siriyaporn «Mymint» Rithisirikreg
Anette Myrhagen
Pål Anda
Stine Strand, Quality Maritim Hotel – NY

Kokkelandslaget Junior

Christer Rødseth - Kaptein
Andreas Enger Fjellheim
Håvard Onsøyen
Martine Espeland
Christoffer Greiner Fallet
Trym Karlsen, Vaaghals - Ny
Rohollah Murshakhii, Stock - NY
Nora Krogstad, Code - Ny

Kokkelandslaget Senior

Sebastian Myhre - Kaptein
Eline Sofie Sunde, selvstendig næringsdrivende - NY
Panupong Phengphen
Nils Flatmark, Brittania Hotel - NY
Sindre Hjelmseth, To Rom Og Kjøkken - NY
Runar Helgeland, NB Sørensen - NY
Simen Johansen, Restaurant Vaaghals - NY
Benjamin Granerud
Rohita Kumara – Pastry artist fra Compass Group NY

For å gi De Norske Kokkelandslagene de beste forholdene i konkurranser, har NKL tildelt viktige støttefunksjoner til viktige ressurspersoner.
Husmor: Ina Therese Lindvik Nornes, NKL Haugalandet
Transport og teknisk: Hans Dahl Ørstavik, NKL Rogaland

De Norske Kokkelandslagene har flere unge medhjelpere, unge talenter som for tiden er lærlinger.
NKL vil presentere dem ved en senere anledning.

De Norske Kokkelandslagene på vei mot IKA CULINARY OLYMPICS 2-7.februar 2024
OL for kokkelandslag er neste konkurranse for kokkelandslagene.
I verdens største, mest prestisjefylte og mest betydningsfulle kokkekonkurranse konkurrerer mer enn 1800 kokker fra 67 nasjoner, det serveres mer enn 8000 menyer og arrangementet besøkes av mer enn 100.000 personer.

For å stille best mulig forberedt i Stuttgart 2.februar 2024 samles De Norske Kokkelandslagene til trening hver 3 uke. På samlingene blir det ca. 28000 timer arbeid med fokus på utvikling, planlegging, forberedelser, repetisjon, perfeksjon og dedikasjon
De Norske Kokkelandslagene skal ligge foran den nasjonale og internasjonale utviklingen, skape trender, bidra til innovasjon og fremme Det Norske Kjøkken